Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θα τα καταφέρουμε”

“Θα τα καταφέρουμε”

sloukas

sloukas

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ σε ένα κομβικό ματς για το TOP-16 της Ευρωλίγκα και στις δηλώσεις του ο Κώστας Σλούκας ανέφερε μεταξύ άλλων για την συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι “ερυθρόλευκοι” στην αναμέτρηση με τους Βάσκους:

“Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Η Λαμποράλ δεν έχει να χάσει κάτι και αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη. Είναι ασταθής ομάδα. Κανείς δεν περίμενε ότι θα νικήσει τον Παναθηναϊκό, οπότε πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ ενώ τόνισε για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη:

“Μας δίνει τεράστια ώθηση η επιστροφή του Σπανούλη. Είναι ο ηγέτης της ομάδας και θα μας δώσει πολλές λύσεις. Έχουμε όλα τα φόντα να κάνουμε το 4/4. Χάσαμε στις λεπτομέρειες τα άλλα τρία παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

“Να είμαστε πολύ σοβαροί”

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου επισήμανε: “Και βέβαια είναι τελικός για εμάς, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Είναι επικίνδυνη ομάδα η Λαμποράλ Κούτσα, θα παίξει ελεύθερα, δεν έχει να χάσει τίποτα, έχει ήδη αποκλειστεί. Έχει κάνει δύο εκτός έδρας νίκες κι έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει ζημιά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί”, υποστήριξε αρχικά ο φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” και πρόσθεσε αναφερόμενος και στην επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη:

“Είχαμε αρκετές ατυχίες, είναι σαν αλυσίδα. Εάν χτυπήσει ένας παίκτης υπάρχει επιβάρυνση για τους υπόλοιπους. Είμαστε, όμως, πλέον στην τελική ευθεία, εάν θέλουμε να περάσουμε στα πλέι οφ θα πρέπει να αφήσουμε τις δικαιολογίες στην άκρη και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Ελπίζουμε ο Βασίλης να είναι σε καλή κατάσταση και να μας βοηθήσει αύριο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…