Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω”

“Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω”

obradovic new

obradovic-new

H στιγμή που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έφτασε καθώς αύριο (20/3) οι “πράσινοι” θα υποδεχθούν την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα.

O Σέρβος τεχνικός μίλησε στο ραδιοφωνικό αέρα του Sentra 103,3 για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας πως θα είναι μία δύσκολη στιγμή και πως δεν  ξέρει πως θα αντιδράσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πέρα από όλα τα άλλα, που επιστρέφω στην Αθήνα και θα δω τους φίλους μου. Είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Ανάλογη κατάσταση είχα ζήσει και με την Παρτίζαν, όταν βρέθηκα αντίπαλός της, γιατί ήταν η ομάδα που έπαιξα αρκετά χρόνια. Αλλά, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που έζησα με τον Παναθηναϊκό. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα στην Αθήνα. Η αυριανή θα είναι εμπειρία ζωής που θα την κρατήσω στο μυαλό και την καρδιά μου”.

Θα δω πολλούς φίλους και θα αισθανθώ ιδιαίτερα. Θα δω δικούς μου ανθρώπους. Ο Φράγκι τώρα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού και του εύχομαι τα καλύτερα. Θα δω τρία παιδιά που είναι ιδιαίτερα για μένα, τον Φώτση, τον Μάικ και τον Διαμαντίδη. Θα δω σε κάθε σημείο της εξέδρας γνωστούς ανθρώπους. Θα είναι περίεργο για μένα”.

Για το αγωνιστικό κομμάτι: “Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δύο νίκες με προπονητή τον Αλβέρτη. Εύχομαι το καλύτερο στον Παναθηναϊκό, ενώ εγώ προσπαθώ εν μέσω συναισθηματικών θεμάτων να ετοιμάσω την ομάδα μου για να παίξει ένα καλό ματς”.

Για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη: “Όλα αυτά τα χρόνια δεν μου είχε δείξει ότι θέλει να κάνει τον προπονητή, αλλά στη ζωή ποτέ κανείς δεν ξέρει. Του εύχομαι να είναι τόσο επιτυχημένος και να έχει τόσους θριάμβους στην προπονητική του καριέρα όσο στην αγωνιστική του πορεία και θα χαρώ να τον δω να προοδεύει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…