Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Τζάμπολ στο πρωτάθλημα

Τζάμπολ στο πρωτάθλημα

basket karotsi

basket-karotsi

Σε πλήρη δραστηριότητα βρίσκεται αυτό το διάστημα η ΟΣΕΚΚ και τα σωματεία μέλη της. Από τη μία πλευρά γίνονται οι προετοιμασίες για τη συμμετοχή στο All Star Game των Χανίων (8-9/03) και από την άλλη είναι η έναρξη του 17ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος, που θα γίνει αύριο.

Έπειτα μάλιστα από την κλήρωση που είχε πραγματοποιηθεί, η πρεμιέρα έχει έναν επιπλέον λόγο για να μας υποχρεώσει να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Το πρόγραμμα λοιπόν ξεκινά αύριο με το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών, τον ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια και την Δωδεκάνησο. Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στον τελικό του κυπέλλου με τους Ροδίτες να φεύγουν έχοντας στις αποσκευές τους το τρόπαιο.

Το άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας είναι αυτό ανάμεσα στην Ίρις Καβάλα και τον Μέγα Αλέξανδρο.  Την Κυριακή ο Άρης φιλοξενεί τη Γυμναστική Ένωση Τρικάλων Αστέρας, ενώ η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται την Τρίτη με τον αγώνα Μαρούσι – Άτλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο γηπ. Μετς (17:00) ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια – Δωδεκάνησος (Σέρρας – Καραβίτης), γηπ. Καλαμίτσας (18:30) Ίρις Καβάλας – Μέγας Αλέξανδρος (Προκοπίου – Στούμπος).

Κυριακή γηπ. ΕΑΚ Σταυρούπολης (14:00) Άρης – Γυμναστική Έν. Τρικάλων “Αστέρας” (Αγγελίδης – Νικηφορίδης).

Τρίτη γηπ. Σπύρου Λούη (17:30) Μαρούσι – Άτλας (Παυλόπουλος – Μπίκας).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…