Κεντρική Ασίστ Η γωνιά του κόουτς Τί μας είπε ο “Πάπι”

Τί μας είπε ο “Πάπι”

papadopoulos dimitris

ΑΜΥΝΤΑΣ-ΑΕΚ

Την εκτίμησή του για τα ντέρμπι Ευρωλίγκας και… Α2 έκανε μεταξύ άλλων πριν από λίγη ώρα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο mundosports.eu και στην διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του ebasket.gr.

– Για το ντέρμπι “αιωνίων”: “Δεν χωράνε προγνωστικά στο ντέρμπι της Πέμπτης Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα. Διαιτητές θα είναι Ευρωπαίοι, που σημαίνει δεν θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Το ίδιο θα έλεγα, για να μην παρεξηγηθώ, αν ο αγώνας γινόταν στο ΣΕΦ. Οι διαιτητές θα παίξουν πενήντα-πενήντα. Οι Έλληνες διαιτητές σε τέτοια ματς ενδεχομένως κοιτάνε και λίγο την έδρα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, αλλά θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό αυτό. Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει την ίδια καλή και σταθερή απόδοση για οκτώ σερί μήνες. Οι δύο προπονητές έχουν κάνει καλή δουλειά. Η επιστροφή του Γκιστ προσθέτει στον Παναθηναϊκό».

– Για το σαββατιάτικο ντέρμπι ανόδου της Α2: “Εύκολα ή δύσκολα η ΑΕΚ θα νικήσει την Καβάλα. Η ΑΕΚ έδειξε βελτιωμένη στην αναμέτρηση με Παγκράτι, που την είδα. Παρουσιάζει κάποια κενά στην απόδοσή της. Δεν έχει διάρκεια. Ο Γιάννης Τζήμας είναι δεδομένο ότι ετοιμάζει κάποια πράγματα στον αντίπαλο προπονητή. Η ομάδα του βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Η ΑΕΚ όμως έχει παίκτες ποιότητας. Παίζει στην έδρα της. Έχει μεγάλη δυναμική. Επιμένω, θα κερδίσει”.

– Για τη θητεία του στην ΑΕΚ (με αφορμή μήνυμα ακροατή): Ξέρω τι σημαίνει να είσαι στην ΑΕΚ. Κάναμε μια καλή προσπάθεια πριν δύο χρόνια. Κάποιες ατυχίες και κάποιες συγκυρίες μας στέρησαν την άνοδο, αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσω για τους εξωγενείς παράγοντες, που μας την στέρησαν. Τέλος πάντων, η ζωή έχει γυρίσματα”.

– Για την παρεξήγηση, που προκλήθηκε για όσα έγραψε ιστοσελίδα για τη φανέλα του Θανάση Αντετονκούμπο και τα εναντίον του και εναντίον του αδελφού του Γιάννη απαξιωτικά σχόλια: “Αυτά είναι αστειότητες. Δεν πρέπει να μπερδεύουμε την πολιτική με τον αθλητισμό. Εγώ δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Τα δύο παιδιά αγωνίζονται και δικαίως στις ΗΠΑ. Τιμούν την Ελλάδα με την εκεί παρουσία τους. Ας μην δίνουμε περισσότερη έκταση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Η γωνιά του κόουτς

Δειτε επισης

Μεταβατική, η πιο σημαντική περίοδος

Η αγωνιστική δράση σιγά σιγά πλησιάζει στο τέλος της και όπως είναι φυσικό για μια υγιή επ…