“Συνεχίζουμε…”

pedoulakis cyprus

pedoulakis-cyprus

Η εκτός έδρας ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο δυσκολεύει σημαντικά το έργο του Παναθηναϊκού για κατάληψη της δεύτερης θέσης του πέμπτου ομίλου, αλλά στο στρατόπεδο του “τριφυλλιού” δεν το βάζουν κάτω. Χθες (27/02) το βράδυ άλλωστε ξεκίνησε ο β’ γύρος του Top 16, οπότε όλα είναι ανοιχτά.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του απέναντι στους Ιταλούς, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους -περίπου εκατό- “πράσινους” φιλάθλους που ενίσχυσαν με τη φωνή τους τον Παναθηναϊκό.

“Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί. Κάναμε εύκολα το λάθος, δεν είχαμε ενέργεια και παρουσιάσαμε άσχημο πρόσωπο στην άμυνα. Ουσιαστικά ήταν σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τα λάθη μας, ανεβήκαμε στην άμυνα, παίξαμε με περισσότερη ενέργεια και μπήκαμε ξανά μέσα στο παιχνίδι.

Στο τέλος είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο η Αρμάνι ήταν αυτή που τα κατάφερε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στην Αρμάνι. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας“, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και κατέληξε λέγοντας πως:

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας και να μας συμπαρασταθούν για μία ακόμη φορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…