Κεντρική Διεθνή Μένει Παρτιζάν ο Μπογκντάνοβιτς

Μένει Παρτιζάν ο Μπογκντάνοβιτς

bogdanovic kalnietis

bogdanovic-kalnietis

Οι μετοχές του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στο ευρωπαϊκό “μπασκετικό χρηματιστήριο” έχουν κάνει “limit up” φέτος λόγω της εντυπωσιακής σεζόν που διανύει μέχρι στιγμής. Οπότε είναι φυσιολογικό ότι θα προσελκύσει αρκετούς “μνηστήρες” που θα θελήσουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον γκαρντ της Παρτιζάν.

Τις τελευταίες ώρες αρκετά ρεπορτάζ φέρνουν την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ να έχει προσεγγίσει τον ταλαντούχο άσο με ορίζοντα το καλοκαίρι δεδομένου ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιθυμεί να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Πάντως η “Φενέρ” φρόντισε με ανακοίνωσή της να βάλει τέλος στα σενάρια ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το μυαλό όλων βρίσκεται στις υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα Τουρκίας και στην Ευρωλίγκα.

Βέβαια η ανακοίνωση μιλάει για το παρόν και δεν ξεκαθαρίζει τι ισχύει για το άμεσο μέλλον. Ο Μπογκντάνοβιτς έχει συμβόλαιο με την Παρτιζάν μέχρι τον Ιούνιο του 2016, θεωρείται το next best thing του σερβικού και όχι μόνο μπάσκετ την ώρα που ο ατζέντης του παίκτη, Άλεξ Ράσκοβιτς, υποστήριξε ότι ο πελάτης του ενδέχεται το καλοκαίρι να εξετάσει την προοπτική του ντραφτ.

Στο ίδιο “μήκος κύματος” κινήθηκε και ο τεχνικός της ομάδας, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ο οποίος διέψευσε με την σειρά του τα όσα λέγονται για τον σταρ της Παρτιζάν: “Ο Μπογκντάνοβιτς είναι παίκτης της Παρτιζάν. Η συμφωνία που έχει γίνει είναι να μείνει και την επόμενη σεζόν. Πρώτα χρειάζεται να ολοκληρώσει την προσωπικότητά και να δώσει στην ομάδα ό,τι του έδωσε. Τότε θα μπορεί να φύγει για τον Παναθηναϊκό, τη “Φενέρ” ή το NBA“, είπε μεταξύ άλλων σε σερβικά ΜΜΕ ο έμπειρος τεχνικός.

Όπως και να έχει είναι λογικό ο 22χρονος γκαρντ να έχει τραβήξει την προσοχή της “Φενέρ” ενώ αν συνεχίσει έτσι είναι σίγουρο ότι με το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα του χτυπήσουν την πόρτα αρκετές ομάδες. Ο Μπογκντάνοβιτς έχει δώσει το “παρών” σε 20 αγώνες για την Αδριατική λίγκα έχοντας μέσο όρο 14,8 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ και σε 17 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 16,7 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…