Ζητά προσοχή

pao kosmos oaka filathloi

pao-kosmos-oaka-filathloi

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να μην συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο. Η Ευρωλίγκα έχει αποδείξει, άλλωστε, πως σε ζητήματα ασφαλείας των ομάδων και ομαλής διεξαγωγής των αναμετρήσεων είναι αμείλικτη.

Γι αυτό το λόγο, οι “πράσινοι” εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ για το τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, μα πάνω απ όλα με σκοπό να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χαιρετίζει τους φίλους της ομάδας που για μια ακόμα φορά απέδειξαν την αγάπη και την πίστη τους και θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ στον σημαντικό αγώνα για την Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.

Επειδή ο έλεγχος θα είναι αυστηρός, οπότε θα απαιτηθεί χρόνος μέχρι την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, παρακαλούμε για τα εξής:

Να προσέλθετε στο γήπεδο από νωρίς (οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19.00) προκειμένου να μη δημιουργηθεί συνωστισμός αλλά και να διευκολύνετε τόσο τη δική σας ζωή όσο και το έργο των αρμοδίων υπαλλήλων.

Να είστε συνεργάσιμοι κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και ο έλεγχος θα είναι αυστηρός και εξονυχιστικός.

– Να επιδείξετε κόσμια συμπεριφορά και να ενισχύσετε την ομάδα με τη φωνή σας και με τις εκδηλώσεις σας μέσα σε φίλαθλα πλαίσια.

Δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο γήπεδο σε άτομα που δεν διαθέτουν εισιτήριο.

Να μην στέκεστε στους διαδρόμους και κλείνετε τις προσβάσεις προς τις εξόδους. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…