Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Είναι κι ο Δήμου, Ηλία

Είναι κι ο Δήμου, Ηλία

dimou rigas kouzas

dimou-rigas-kouzas

Δεν είναι η πρώτη φορά που το γράφω. Το ebasket.gr είναι το μέσο για να επικοινωνούμε. Εμείς, οι δημοσιογράφοι, ενίοτε έχουμε την ικανότητα να μεταφέρουμε στο χαρτί (ή στην οθόνη, εν προκειμένω) τις δικές σας σκέψεις, άλλοτε να ξεχωρίζουμε το “θέμα“, να το απομονώνουμε και να το φωτίζουμε.

Υπάρχουν φορές που δεν χρειάζεται παρά να μεταφέρουμε τις δικές σας σκέψεις, οι οποίες υπερκαλύπτουν τη δική μας δουλειά. Κι ο καλός “άγνωστοςφίλος Μιχάλης (με την έννοια ότι όντως, το λέει κι εκείνος, δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ) είπε -ως συνήθως- τα πάντα. Δεν χρειάζεται καμία προσθήκη, διαβάστε αυτούσιες τις απόψεις του:

Φίλε Γιώργο,
Είναι τόσα πολλά αυτά που θα ήθελα να γράψω… και είμαι σίγουρος ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να επιβεβαιωθούν, διαβάζοντάς τα. Τα πηγαδάκια πολλά στα γήπεδα και οι “απρόσεκτοι” συνομιλητές αρκετοί. Εγώ, πάντως, -εμμέσως πλην σαφώς- έχω προειδοποιήσει. Τέλος πάντων.

Μ’ ενοχλούν πολλά. Κι αυτά θα γράφω όσο παραμένει φιλόξενος ο χώρος του ebasket, αλλά και ο Γιώργος Κογκαλίδης, που παρεμπιπτόντως, θα ήθελα με την ευκαιρία να αναφέρω ότι είναι ένας φίλος, που όμως δεν τον γνωρίζω προσωπικά.

ΟΔΚΕ μ’ ενοχλείς. Μ’ ενοχλείς γιατί δεν παίρνεις θέση. Σε τίποτα. Είσαι πέρα για πέρα νωχελική και δεν “ελέγχεις” κανέναν.

Δεν ασχολείσαι με τις αυθαιρεσίες των μελών των επιτροπών, δεν προστατεύεις τα μέλη των συνδέσμων που δέχονται καθημερινές επιθέσεις ακόμη κι από τον ίδιο τους τον χώρο, δεν φροντίζεις να ενημερώνεσαι για τα τεκταινόμενα στα εσωτερικά των συνδέσμων με αποτέλεσμα, τα όσα “περίεργα” συμβαίνουν (Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Αθήνα), να είναι τροφή για κίτρινα blogs και ροζ εχθρούς της διαιτησίας.

Για πολλά απ’ αυτά πιθανόν το καταστατικό σου να μην σου επιτρέπει την εμπλοκή. Μην αφήνεις όμως αυτό να είναι η δικαιολογία. Ακόμη και η ανθρώπινη υποστήριξη έχει τη σημασία της. Κι αν δεν καταλαβαίνεις, φρόντισε να συμπεριλάβεις στους κόλπους σου έναν Ειδικό. Σε κάθε άλλη περίπτωση απλώς διακοσμείς τον χώρο. Διάλεξε.

Φρόντισες φυσικά και καλά έκανες, να έχεις ειδικό section στο site σου “Επίτιμος Πρόεδρος“. Hello! Και ο Δήμου είναι.

Stay tuned. Θα μ’ ενοχλήσουν ακόμη: Ο ΣΕΔΚΑ, η ΚΕΔ/ΕΟΚ, η ΚΕΔ/ΕΣΚΑ, οι παντός είδους “κομισάριοι” (Θεέ μου τι λέξη…) και ίσως το μεγάλο θέμα Κώστα Ρήγα, που πάντοτε ήθελα να θίξω, αλλά φοβάμαι πως ίσως πέσει η αναγνωσιμότητα, λόγω πιθανών τιμωριών των επισκεπτών του Γκρίζου Φόντου.

Φιλικά
Μιχάλης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…