Κεντρική NBA NCAA Πήρε το μάθημά του

Πήρε το μάθημά του

smart nerves

smart-nerves

Η κίνηση του Marcus Smart να χτυπήσει έναν φίλαθλο κατά τη διάρκεια του αγώνα του Oklahoma State με το Texas Tech αποτέλεσε είδηση για πολλές ημέρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, άλλωστε, ένας παίκτης κολεγιακού πρωταθλήματος, και δη του υψηλότερου επιπέδου να… ξεφεύγει.

Η ποινή που του επιβλήθηκε (τρεις αγωνιστικές) ήταν ένα μάθημα για τον ίδιο, αφού κατάλαβε πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι δυνάμει επαγγελματίες.

Κάποια συναισθήματα και κάποιες κουβέντες υπήρχαν στον αέρα. Δεν πρόκειται να επαναλάβω το τι λεγόταν. Προσπαθώ να αφήσω πίσω μου την όλη κατάσταση“, δήλωσε αρχικά ο ηγέτης των “Cowboys“, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

Ήταν μία πραγματικά πολύ κακή στιγμή και μία άσχημη εμπειρία για μένα, τους συμπαίκτες και την οικογένειά μου. Όπως είπα, κάποια συναισθήματα και κάποιες κουβέντες που ειπώθηκαν ανάμεσα στις δύο πλευρές με επηρέασαν και είναι κάτι που θα ήθελα να πάρω πίσω“.

Ο Marcus Smart “πλήρωσε” ακριβά την απερισκεψία του, κάτι που συνέβη και με την ομάδα του, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τα παιχνίδια που έδωσε δίχως αυτόν στη “μηχανή” της.

Όπως φαίνεται, πάντως, έμαθε από το λάθος του και κέρδισε μία εμπειρίαμάθημα για τη συνέχεια της καριέρας του, τόσο στο NCAA όσο και στο ΝΒΑ, όπου αναμένεται να βρίσκεται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…