Κεντρική Ασίστ Περαστικός Δικός τους, αλλά πώς;

Δικός τους, αλλά πώς;

giaples apogoitefsi

giaples-apogoitefsi

Το να φύγει ο Άρης Λυκογιάννης από τον Ίκαρο Χαλκίδας ήταν… εύκολη υπόθεση. Αν το προτιμάτε, ήταν το εύκολο θύμα, ο προφανής στόχος. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που έμεινε χωρίς δουλειά ο Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος κάνει “κλικ” στον κόσμο της Χαλκίδας.

Δεν θα μπω καν στον κόπο να σας θυμίσω παλιότερο κείμενό μου. Δεν έχει αξία, όλοι ξέρετε. Πάμε στην επόμενη μέρα. Ο Γιαπλές κρατάει στα χέρια του το “κλειδί” για την πώληση της ομάδας. Γιατί ο Δημήτρης Αγγελόπουλος θέλει να πουλήσει και οι παράγοντες από τη Χαλκίδα θέλουν να αγοράσουν. Το θέμα είναι “τί” και “πώς” θα αγοράσουν.

Όπως κι αν πάει η ομάδα, ακόμα κι αν ακολουθήσει τα… νερά της πόλης, οι Χαλκιδαίοι θα την κάνουν δική τους. Είτε στην Α1, είτε στην Α2 κατηγορία. Όμως, άλλο είναι να αγοράζεις μια επαγγελματική ομάδα κι άλλο μια… “ερασιτεχνική“.

Γιατί εγώ είμαι Περαστικός, αλλά οι παράγοντες από τη Χαλκίδα θέλουν να γίνουν μόνιμοι και χαζοί δεν είναι. Αν δεν εξασφαλίσει η ομάδα την παραμονή της (ή δεν οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός) δεν θα γίνει καμία κίνηση.

Αφενός υπάρχει στη μέση το ποσό της εγγυητικής (100.000 ευρώ είναι αυτά), που αν οριστικοποιηθεί άμεσα η συμφωνία πρέπει να επιστραφούν στον Αγγελόπουλο. Αφετέρου, αν η ομάδα είναι στην Α1 απαιτείται μετοχολόγιο και… διαδικασίες.

Αν ο Γιαπλές σώσει την ομάδα (δύσκολο, όχι ακατόρθωτο), τότε θα ξεκινήσει η υλοποίηση της σκέψης. Πάντως, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια. Αν όχι, άμα τον μαθηματικό υποβιβασμό, θα μπουν σε άλλες βάσεις τα δεδομένα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …