Δεν επαναπαύεται

pedoulakis vovoras

pedoulakis-vovoras

Ο χρόνος ξεκούρασης μετά το παιχνίδι απέναντι στη Μπαρτσελόνα είναι μικρός, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για χαλάρωση. Οι “πράσινοι” βρίσκονται, άλλωστε, προ των πυλών του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο.

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή (02/02, 19:15) αναμέτρηση με τα Τρίκαλα τονίζοντας πως η άμεση προσαρμογή στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του αγώνα είναι το ζητούμενο για την ομάδα του.

“Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που έχει πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην Α1. Είχε την ατυχία με τον τραυματισμό του Γκρέιντζερ και πλέον έχει δύο προσθήκες στο ρόστερ της και αναμένεται να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Είναι μια ομάδα ιδιαίτερα μαχητική, κυρίως όταν αγωνίζεται εντός έδρας.

Εμείς θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα, να επιστρέψουμε στο γήπεδο 48 ώρες μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και όπως στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, θα ήταν καλό να βοηθήσουν όλοι οι παίκτες, να μπορέσουν όλοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες του παιχνιδιού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ ο Ραμέλ Κάρι υποστήριξε:

“Πρέπει να επιστρέψουμε μετά από την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο γήπεδό μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση σε έναν αγώνα που γίνεται μέσα σε 48 ώρες. Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι. Και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας που ξέρει να μάχεται, αλλά και τη δική μας ομάδα, τους εαυτούς μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά καθημερινά, ξέρουμε ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…