Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Λύσεις μέσω της άμυνας”

“Λύσεις μέσω της άμυνας”

markopoulos vlemma

markopoulos-vlemma
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ρεθύμνου, στην Πυλαία και σημείωσε τη 10η νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, συνεχάρη τους παίκτες και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του ενώ στάθηκε στην βελτιωμένη άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου:

Μπράβο στους παίκτες αλλά και στον κόσμο που μας βοήθησε. Συγχαρητήρια και στο Ρέθυμνο που μας δημιούργησε πρόβλημα στην αρχή του αγώνα μέχρι να καταλάβουμε πώς να παίξουμε στην άμυνα.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο κλείσαμε τους χώρους, αισθανόμασταν καλύτερα στην επίθεση. Στο τρίτο δεκάλεπτο η άμυνα ήταν πολύ σκληρή και μέσω αυτής βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε καλά σήμερα. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΑΓΟΡ είχε 6/8 αιφνιδιασμούς ενώ είχε υπεροχή στα ριμπάουντ. Οι 28 ασίστ μας είναι ένα μεγάλο νούμερο.

Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη απέναντι στον Απόλλωνα που είναι σε καλή κατάσταση και κέρδισε τον Κολοσσό. Οταν παίρνεις κάποιο σκορ, παίζεις πιο συγκρατημένα ενώ οι παίκτες δεν είχαν τις ίδιες αναπνοές στην επίθεση. Όλα μέτρησαν ενώ το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν σημαίνει πως εμείς δεν παίξαμε καλά”.

Ο Μαρκ Πέιν, με τη σειρά του, τόνισε: “Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παίξαμε καλά. Το Ρέθυμνο στο τρανζίσιον γκέιμ μπορεί να πετύχει εύκολα καλάθια αλλά στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο σπάσαμε το παιχνίδι τους, πήραμε διαφορά και την διατηρήσαμε ως το τέλος.

Στο Ρέθυμνο αρέσουν οι γρήγορες επιθέσεις και έτσι με αυτό το στυλ παιχνιδιού ήταν λογικό που το σκορ ήταν υψηλό γιατί οι κατοχές είναι περισσότερες. Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στην άμυνα. Ξέρουμε πως μπορούμε να πετύχουμε πολλούς πόντους στην επίθεση. Το σημαντικό είναι η άμυνα και να σπάμε το παιχνίδι του αντιπάλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …