Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Το καλύτερο… δυνατό”

“Το καλύτερο… δυνατό”

Αταμάν

ataman-exallos

Τη Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται η Γαλατασαράι (2/1, 20:00) στην πρώτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν επιθυμεί να μπει με το δεξί στη δεύτερη φάση απέναντι σε μία ομάδα που τα πήγε εξαιρετικά στην κανονική περίοδο, τερματίζοντας πρώτη στον όμιλο της.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο έμπειρος τεχνικός της τούρκικης ομάδας τόνισε ότι οι παίκτες του θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να πάρουν τη νίκη.

“Ξέρουμε ότι θα παίξουμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα, αλλά εμείς θα επιμείνουμε στο σχέδιο παιχνιδιού μας. Κατά τη διάρκεια του Top 16 η υποστήριξη των οπαδών μας θα είναι πιο σημαντική από ό, τι κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αρχίσουμε το Top 16 με μια νίκη”, δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, ενώ ο ηγέτης της Γαλατασαράι, Κάρλος Αρόγιο, πρόσθεσε:

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μακάμπι είναι μια έμπειρη ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Ανυπομονούμε να δούμε τους οπαδούς μας να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει και η νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…