Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Έκοψαν την πίτα

Έκοψαν την πίτα

pedoulakis samantoura

pedoulakis-samantoura

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα “Αφροδίτη” του ξενοδοχείου “Intercontinental“, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.

Πριν την κοπή της πίτας, τιμήθηκαν οι οικογένειες των Γιώργου Αμερικάνου, Γιώργου Κολοκυθά, Φίλιππου Συρίγου και Χρήστου Τζαμάλη, που “έφυγαν” από τη ζωή το 2013. Στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις “μεγάλων” προσωπικοτήτων του μπάσκετ όπως, οι Βαγγέλης Νικητόπουλος, Άννυ Κωνστασντινίδου και Γιάννης Κουτραφούρης για την προσφορά τους, καθώς και των προπονητών που διακρίθηκαν πέρυσι με τις ομάδες τους.

Πλήθος προπονητών έδωσε το παρών στην εκδήλωση, αλλά δυο από αυτούς “έκλεψαν” τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τους τεχνικούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Γιώργο Μπαρτζώκα και Αργύρη Πεδουλάκη αντίστοιχα. Οι δυο Έλληνες προπονητές έκαναν δηλώσεις μετά τις βραβεύσεις τους.

Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκωνΓιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε για την κατάκτηση της Euroleague αλλά και για την ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της διοργάνωσης: “Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ θερμά τον Σύνδεσμο για την τιμή που μου κάνει, για την οικογένεια των προπονητών αυτή η βράβευση είναι πολύ σημαντική.

Στη σκιά της απώλειας τριών πολύ σημαντικών προσωπικοτήτων υπήρξαν τρόπαια που κατέκτησαν οι Έλληνες προπονητές και πολύ ενθαρρυντικά επιτεύγματα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε καταπληκτική δουλειά, ο Φώτης Κατσικάρης επίσης, αλλά κι εμείς στον Ολυμπιακό.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το τιμητικό βραβείο στους συνεργάτες μου στο προπονητικό team στον Ολυμπιακό, που αν δεν είχαν περισσότερη, είχαν εξίσου την ίδια με εμένα συνεισφορά σε αυτό που καταφέραμε και να ευχηθώ στο μέλλον να υπάρξουν κι άλλες τέτοιου είδους διακρίσεις. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ”.

Ο “αιώνιος αντίπαλος” Αργύρης Πεδουλάκης μετά την βράβευσή του για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: “Αυτό  που έχουμε στο μπάσκετ είναι προϊόν πολύ σκληρής δουλειάς και μεγάλης προσπάθειας που αναγνωρίζεται και αυτό είναι ευχάριστο. Η ελληνική ναυτιλία και το ελληνικό μπάσκετ είναι τα εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας. Υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός μεταξύ των προπονητών. Βλέπετε και στις σχέσεις μας αλληλεγγύη που είναι δεδομένη και κυριαρχεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…