Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Υπερήφανος για την ομάδα”

“Υπερήφανος για την ομάδα”

obradovic

obradovic

Το ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Ευρωλίγκας κατέληξε στα χέρια της Φενέρμπαχτσε. Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέρασε από τη Μόσχα, επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 78-74. Ο έμπειρος τεχνικός των Τούρκων εμφανίστηκε – στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού – υπερήφανος για την ομάδα του.

“Το παιχνίδι ήταν τόσο δύσκολο, όσο το περιμέναμε. Γνωρίζαμε το επίπεδο της ΤΣΣΚΑ και την σεβόμαστε. Ζήτησα από τους παίκτες μου να ξεχάσουν ό,τι έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Τώρα, μπορώ να πω ότι είμαστε ομάδες του ίδιου επιπέδου. Θέλω να τονίσω σε όλους ότι αυτό είναι απλά το ξεκίνημα της διοργάνωσης. Το Top-16 βρίσκεται μπροστά μας και όλα μπορούν να συμβούν. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, αλλά την ίδια στιγμή είχαμε και τις κακές στιγμές μας” δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ από πλευράς παικτών ο Λίνας Κλέιζα πρόσθεσε:

“Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ καλή, μια μεγάλη ομάδα. Ήταν ένας όμορφος αγώνας και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν με θέληση να κερδίσουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…