Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Στόχος… επετεύχθη

Στόχος… επετεύχθη

scariolo1

scariolo1

Την πρόκριση της στο Top 16 της Ευρωλίγκας πανηγύρισε η Λαμποράλ Κούτσα. Το συγκρότημα του Σέρτζιο Σκαριόλο επικράτησε της Λιέτουβος Ρίτας με 79-63 και πήρε μαζί με τον Παναθηναϊκό το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο τεχνικός των Βάσκων εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης, ενώ έκανε και ιδιαίτερη μνεία στην αμυντική δουλεία του Γέλινεκ και την εξαιρετική εμφάνιση του Λαμόν Χάμιλτον.

”Είμαστε ικανοποιημένοι αφού πετύχαμε τον πρώτο στόχο της σεζόν, την πρόκρισή μας στο TOP-16 της Ευρωλίγκας. Πολλοί αμφισβήτησαν αυτή την ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ειδικά μετά τα πρώτα άτυχα αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς, ενώ είχαμε τόσα προβλήματα και τραυματισμούς.

Αξίζαμε την πρόκριση και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου αφού τα καταφέραμε, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου” ήταν αρχικά τα λόγια του Σέρτζιο Σκαριόλο, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

“Ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.  Η Λιέτουβος είναι μια ομάδα με ψηλά κορμιά που μας εμπόδισε να βρούμε δρόμους προς το καλάθι, στο πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε στην άμυνα και περιορίσαμε τα λάθη.

Ο Γέλινεκ έκανε πολύ καλή δουλειά στον Γκετσεβίτσιους, ο Χάμιλτον επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ενώ ο Σαν Εμετέριο έπαιξε με πυρετό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…