Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Προέχει η Μακάμπι”

“Προέχει η Μακάμπι”

ukic kriti

ukic-kriti

Η αυριανή αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται πως ενδιαφέρει μόνο τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή, αφήνοντας κατά μέρους τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αυτό άφησαν να εννοηθεί με τις δηλώσεις τους ο Ραμέλ Κάρι και ο Ρόκο Ούκιτς που μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς.

“Με απασχολεί το “αύριο”. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προέχει του Ολυμπιακού. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Δεν έχει σημασία ότι αμφότερες οι ομάδες ήδη έχουν προκριθεί. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε ό,τι πάντα, χωρίς να μας απασχολεί η τελική κατάταξη. Θα αφήσουμε τα κομμάτια του παζλ να συμπληρωθούν μόνα τους.Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μοιάζει με εμάς. Διαθέτει παιχνίδι στη ρακέτα κι ικανούς κοντούς. Αναμένω μία καλή αναμέτρηση, ήταν τα λόγια του Ραμέλ Κάρι“, ενώ ο Ρόκο Ούκιτς πρόσθεσε:

Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι γι’ αμφότερες τις αναμετρήσεις. Η εβδομάδα είναι δύσκολη, ίσως να μην καταφέρουμε να είμαστε στην απαιτούμενη φόρμα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Η αναμέτρηση απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία μας. Η εμφάνισή της στην εκτός έδρας νίκη επί της Λοκομοτίβ Κούμπαν ίσως είναι η καλύτερή μας έως τώρα. Είναι νωρίς να πούμε πως ήταν η απαρχή μίας καλύτερης συνέχειας, αλλά θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αναλόγως”.

Τέλος όσον αφορά την κατάσταση του υποστήριξε: “Έχω κάνει 1-2 καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Αισθάνομαι καλύτερα,  έστω κι αν γνωρίζω πως ακόμα δε βρίσκομαι στο 100%. Σίγουρα είμαι καλύτερα, θα κοιτάξω να ανεβάσω κι άλλον τον ρυθμό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…