Κεντρική Διεθνή ΠΑΟΚ – Νίζνι 52-60

ΠΑΟΚ – Νίζνι 52-60

ankara paok

ankara-paok

Αποχαιρέτησε με ήττα…
Η Άνκαρα επικράτησε της Άλμπα Φέχερβαρ και η υπόθεση πρόκριση “έκλεισε” (αρνητικά) για τον ΠΑΟΚ.
Οι παίκτες του “δικεφάλου” γνώριζαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Νίζνι ότι δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης, οπότε το παιχνίδι με τους Ρώσους είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου έχοντας κάκιστη ψυχολογία ηττήθηκε με 52-60 και “αποχαιρέτησε” άσχημα την φετινή του παρουσία στο Eurocup.

Αν και ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ γνωρίζοντας το αρνητικό αποτέλεσμα (Άνκαρα-Άλμπα Φέχερβαρ 84-64) που τον εξαρτούσε στο θέμα της πρόκρισης στους “32” του Eurocup, δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να πάρει τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν δυο πρόσωπα. Ένα κάθε δεκάλεπτο. Στο πρώτο είχε επιβάλει τον ρυθμό του απόλυτα και πήρε εύκολα το προβάδισμα (21-13). Στο δεύτερο οι παίκτες του κόουτς Μαρκόπουλου έπαθαν “μπλακ άουτ”. Οι Ρώσοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι “ασπρόμαυροι” πέτυχαν μόλις 3 πόντους σε όλη τη περίοδο και πήγαν προηγούμενοι (29-24) στα αποδυτήρια.

Οι Θεσσαλονικείς δεν επέστρεψαν ποτέ –νοητικά- από τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να έρθει εύκολα η ήττα. Οι παίκτες της Νίζνι δεν βρήκαν καμία αντίσταση από τους γηπεδούχους και πήραν μια εύκολη νίκη. Δεκάλεπτο με δεκάλεπτο οι Ρώσοι “έχτιζαν” διαφορά. Χωρίς ενέργεια και διάθεση οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν προσπάθησαν να αντιστρέψουν το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου (39-46), με αποτέλεσμα να έρθει το τελικό 52-60 πιο εύκολα και απ’ότι πίστευαν οι Ρώσοι.

Διαιτητές: Πουκλ, Πέρεζ, Ντοζάι.
Τα δεκάλεπτα: 21-13, 24-29, 39-46, 52-60.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κούπερ 6, Χαραλαμπίδης6 (2), Τσόχλας, Βουτσίσεβιτς 2, Τσαϊρέλης 10 (1), Δέδας 11 (3), Μαργαρίτης 5 (1), Μπόγρης 7, Κασελάκης 3 (1), Λιάπης, Κόνιαρης 2, Κοττάς.
ΝΙΖΝΙ (Λούκιτς): Μπαμπούριν 9 (3), Μπάμπιτ, Μπρέζετς 16, Ίβλεφ 4, Αντώνοφ 14 (2), Κβοστόφ 9 (1), Πανίν, Σαβέλιεφ 1, Πολ 7 (1).

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…