Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ξέρουν… να το διαχειριστούν”

“Ξέρουν… να το διαχειριστούν”

Fleming-bamberg

Παιχνίδι – τελικός αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Γερμανία. Η Μπάμπεργκ θα υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της Ευρωλίγκας στην κανονική περίοδο. Οι Λιθουανοί με νίκη προκρίνονται στο Τοp 16, ενώ οι Γερμανοί υπό προυποθέσεις μπορούν να προκριθούν με απλή νίκη, χωρίς δηλαδή να χρειαστούν να καλύψουν το +10 του πρώτου αγώνα. Ο προπονητής της Μπάμπεργκ, Κρις Φλέμινγκ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης πως οι παίκτες του γνωρίζουν πως πρέπει να διαχειριστούν το παιχνίδι.

“Νομίζω πως η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Και οι δυο ομάδες χρειάζονται τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι ο αγώνας διεξάγεται στο γήπεδό μας, αισθανόμαστε άνετοι με αυτό. Γνωρίζουμε πως κάτι παρόμοιο συνέβη και πέρυσι και οι παίκτες ξέρουν πως να το διαχειριστούν. Ανυπομονούμε γι’ αυτή την μεγάλη πρόκληση”, ήταν τα λόγια του Κρις Φλέμινγκ, ενώ από πλευράς παικτών ο Κέισι Τζέικομπσεν πρόσθεσε:

“Έχουμε παίξει πολλά σπουδαία ματς τους τελευταίους μήνες, όμως αυτό είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Έχουμε πολλούς παίκτες με εμπειρία από τέτοιους αγώνες. Κάθε χρόνο που συμμετέχουμε στην Ευρωλίγκα, φτάνουμε σε αυτό το σημείο, αλλά δεν μας πειράζει. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας. Θα είναι όμορφη η ατμόσφαιρα και ελπίζω να πάρουμε και τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δεν θα είναι εύκολα τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Όντετ Κάτας μίλησε για τη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Η Μακάμπι θα βρεθεί στην …