Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η ζωή χωρίς τον Παππά…

Η ζωή χωρίς τον Παππά…

pedoulakis new

pedoulakis-new

Χωρίς το Νίκο Παππά για τον επόμενο ενάμιση μήνα (τουλάχιστον) θα βαδίσει ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε με δηλώσεις του -στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα– ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο προπονητής των “πρασίνων” αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης με τους Σέρβους, ενώ μίλησε για τον τραυματισμό του Νίκου Παππά, ο οποίος θα μείνει στα “πιτς” για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

“Αύριο έχουμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε. Επιβάλλεται να καταφέρουμε. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που παίρνει ενέργεια από την άμυνά της. Από την πρώτη γραμμή άμυνας. Προσπαθεί να φύγει στον αιφνιδιασμό και να βρει εύκολα καλάθια ή ελεύθερα τρίποντα. Είναι μια ομάδα που βρίσκει ρυθμό μέσα από την άμυνα”, δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

“Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Βελιγραδίου ήμασταν σοφτ. Στην επανάληψη παρουσιάσαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο το οποίο θα πρέπει και να είναι ο οδηγός μας. Στο επίπεδο αυτό με τα τόσα σερί παιχνίδια δεν έχεις την πολυτέλεια να αλλάξεις πολλά πράγματα. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που μάχεται. Είτε κερδίζει είτε χάνει, μάχεται”.

Αναφορικά με το πρόβλημα τραυματισμού του Νίκου Παππά, σημείωσε: “Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι τόσο καλός στην δεύτερη γραμμή άμυνάς του γι’ αυτό και ο Παππάς είχε κάνει εξαιρετικό ματς στο Βελιγράδι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για παιδιά που δεν είναι εδώ. Πιστεύω πως τα υπόλοιπα παιδιά θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Τα νεότερα είναι πως ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Μαζί με τον γιατρό μας θα πάνε στο εξωτερικό για να δουν κάποιον ειδικό. Είναι ένα νέο παιδί, είναι ο δεξιός του αγκώνας και είναι σοβαρό. Μίνιμουμ θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 1,5 μήνα. Μπορεί και παραπάνω”.

Όσον αφορά τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Στεφάν Λάσμε, τόνισε: “Ο Λουκάς θα είναι μαζί μας στη δωδεκάδα. Έχει να κάνει προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί λίγο για τα φάουλ. Έτσι και ο Λάσμε. Όπως και να είναι θα βρίσκεται μαζί μας”, ενώ, κλείνοντας, επεσήμανε πως “πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ. Τα προβλήματα συσπειρώνουν την ομάδα. Τα παιδιά το έχουν καταλάβει και θα είναι εκεί που είναι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…