Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Η επέλαση των “γκρίζων”

Η επέλαση των “γκρίζων”

dimou rigas kouzas

dimou-rigas-kouzas

Ο τελικός του Κυπέλλου της ΟΣΕΚΚ ήταν η αφορμή για να βρεθεί όλος ο κόσμος της διαιτησίας στο κλειστό του Μετς. Στο κάλεσμα της ομοσπονδίας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, ανταποκρίθηκαν όλοι, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα ανάμεσα στη Δωδεκάνησο (που κατέκτησε και τον τίτλο) και τον ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Κωστής Δήμου, ο Mr. Euroleague, Κώστας Ρήγας, αλλά και ο πρώην διαιτητής (εκ των κορυφαίων) Λάζαρος Βορεάδης, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΚ, Γιώργο Κούζα και τον Classifier Μάρκο Σγάντζο.

voreadis-artemaki

Ο Λάζαρος Βορεάδης δεν ήρθε μόνος. Είχε μαζί του τη σύζυγό του, Δέσποινα, η οποία στη φωτογραφία είναι μαζί με τη Δόμνα Αρτεμάκη, τον Μιχάλη Καμπίτση και τον Δημήτρη Ξυλά.

kafes-tsoyntsouras-davaris

Στο Μετς ήρθε και φέτος (όπως και πέρυσι) ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές, ο οποίος φωτογραφίζεται μαζί με τον Σπύρο Τσούντσουρα, τον Παναγιώτη Ντάβαρη και τον Γιώργο Θεονά, διαιτητές του τελικού.

bousias-osekk

Εκ Πατρέων προερχόμενος, ο Κωνσταντίνος Μπούσιας (μαζί με τον Πατρινό διαιτητή, Παναγιώτη Καμήτσο) πρόσφερε χαμόγελο και λάμψη στην κορυφαία εκδήλωση της ΟΣΕΚΚ, λίγο πριν φύγει το 2013.

sxinas-makris

Τιμητική πλακέτα έδωσε στον πρώτο σκόρερ του τελικού, Γιώργο Μακρή, ο διεθνής διαιτητής Χρυσόστομος Σχινάς.

voreadis-pappas

Ο Λάζαρος Βορεάδης απέδωσε τα… εύσημα στον MVP του τελικού, Χρυσοβαλάντη Παππά.

rigas-pappas

Στο πρόσωπο του αρχηγού, Παναγιώτη Σγαρδέλη, βραβεύτηκε από τον Κώστα Ρήγα ο ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια, για τη συμμετοχή στον τελικό.

referi-osekk

Όσο πετυχημένος ήταν ο τελικός, εξίσου πετυχημένο ήταν και το σεμινάριο των διαιτητών, με τους “γκρίζους” να κάθονται και σε καρότσι, προκειμένου να αντιληφθούν ακόμα πιο καλά τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι αθλητές της ΟΣΕΚΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…