Έδωσε… “Ελπίδα”

pao elpida

pao-elpida

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα” μοιράζοντας δώρα και… χαμόγελα στα παιδιά. Τους “πράσινους” υποδέχθηκε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία τους μοίρασε, μάλιστα, γούρια για το 2014.

Ένα δώρο… απαραίτητο, αν αναλογιστεί κανείς τις πολλές ατυχίες που χαρακτηρίζουν την πορεία του “τριφυλλιού” τους τελευταίους μήνες, με τους συνεχόμενους τραυματισμούς.

“Ο Παναθηναϊκός έρχεται εδώ κάθε χρόνο και για εμένα είναι η δεύτερη φορά. Είναι σημαντικό για την ομάδα. Αυτά τα παιδιά αποτελούν παράδειγμα για όλους μας γιατί είναι μαχητές. Και εμείς δίνουμε αγώνες για το επάγγελμά μας, αλλά οι αγώνες αυτών των παιδιών είναι πιο σημαντικοί. Τα παιδιά αυτά έχουν αποτελέσει έμπνευση για εμάς κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Είναι ευκαιρία για τους νέους αθλητές να πάρουν βιώματα από αυτά τα παιδιά”, δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την επίσκεψη του Παναθηναϊκού.

Από μέρους του, ο Μάικ Μπατίστ, τόνισε: “Για μια ακόμη χρονιά είμαι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά τα οποία αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο”.

Οι “πράσινοι” παρέδωσαν μία μπάλα με τις υπογραφές τους στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ενώ έγραψαν και σε χάρτινα στολίδια τα οποία τοποθέτησαν στη συνέχεια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

pao-elpida1

pao-elpida2

pao-elpida4

pao-elpida3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…