Κεντρική Ασίστ Περαστικός Την υγειά μας να ‘χουμε

Την υγειά μας να ‘χουμε

elliniadis

elliniadis

Τον καιρό που ήμουν πιτσιρικάς, απολάμβανα τον Σταύρο Ελληνιάδη να αγωνίζεται είτε στον Πειραϊκό (έκανε “παππάδες“), είτε στον Ολυμπιακό. Εξαιρετικός χειριστής μπάλας, κρίμα που δεν χειρίζεται και τον λόγο με τον ίδιο τρόπο.

Στην τελευταία ανακοίνωση, που έφερε την υπογραφή του, ο Ίκαρος Χαλκίδας καλούσε όλες τις υγιείς ομάδες να συμβάλλουν, ώστε να τηρηθεί η νομιμότητα. Ώστε είναι υγιές σωματείο ο Ίκαρος Χαλκίδας.

Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω το αντίθετο. Άλλωστε, εγώ… Περαστικός είμαι. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα υπερθεματίσω. Ήταν πάντα υγιές σωματείο. Και ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, και ο Ίκαρος Καλλιθέας, και ο Ίκαρος Χαλκίδας και φαντάζομαι πως ακόμα και ως Ίκαρος Σαμοθράκης να εμφανιστεί, πάλι υγιές σωματείο θα είναι.

Τόσο υγιές που σε λίγα χρόνια επτά πόλεις της Ελλάδας θα ερίζουν για το ποια είναι η… ιδιαίτερη πατρίδα του.

Υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν περί της υγείας που εκπέμπει το σωματείο. Για παράδειγμα, στον ΠΣΑΚ δεν είναι υψηλά τα ποσοστά δημοφιλίας του Δημήτρη Αγγελόπουλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Μήπως δεν υπήρχαν άνθρωποι που φώναξαν σύνθημα κατά της Αντριάνας Σκλεναρίκοβα (το θρυλικό πλέον “σαβουρο… Καρεμπέ“).

Όπως και να ‘χει είναι σημαντικό πράγμα να νιώθεις υγιής. Αν αυτό καταφέρεις να το εκπέμψεις κιόλας, τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …