Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Στόχος το… πάντρεμα”

“Στόχος το… πάντρεμα”

ΕΝΑΔ, Κύπρος

basketa1

Η φετινή αγωνιστική περίοδος έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον Άρη Πετρούπολης, ο οποίος είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών αφού μετά το πέρας της πέμπτης αγωνιστικής μετρά το απόλυτο των επιτυχιών. Η προπονήτρια της ομάδας των δυτικών προαστίων, Ελένη Μίχα, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την πορεία της ομάδας της αλλά και για τις φιλοδοξίες που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συνεργασία της με τον Άρη Πετρούπολης: “Η συνεργασία ήρθε αναπάντεχα για εμένα. Ο Άρης είναι ένας σύλλογος νοικοκυρεμένος και αυτό που βλέπω μέχρι τώρα είναι ότι γίνεται πολύ μεθοδική δουλειά. Ο στόχος από την αρχή που μιλήσαμε με τη διοίκηση ήταν ξεκάθαρος, καθώς θέλουμε να γίνει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πάντρεμα των παλαιότερων παικτριών με τις μικρές που έρχονται από τις ακαδημίες. Έχουμε ξεκινήσει με νίκες, όμως ο στόχος μας παραμένει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το θετικό είναι ότι υπάρχει καλό υλικό κι αυτό έχει δέσει πολύ καλά μεταξύ του”.

Για την επιβλητική νίκη κόντρα στις Κουκουβάουνες (71-30): “Αυτό που είχαμε πει πριν το ματς ήταν ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο επειδή είναι νεοφώτιστος, καθώς σε όλα τα παιχνίδια που είχε χάσει έδειχνε ότι τα πάλευε μέχρι τέλους. Παίξαμε σαν να παίζουμε ένα ντέρμπι και στην αρχή ήταν πράγματι έτσι. Στην πορεία ο αντίπαλος δεν άντεξε στην δική μας πίεση και στην επιθετική πληρότητα που δείξαμε”.

Για την αήττητη πορεία της ομάδας: “Έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι διαθέτουμε μία γεμάτη ομάδα, με έμπειρες παίκτριες και καλές μονάδες, οπότε πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το 5 στα 5, παράλληλα πιστεύουμε ότι μπορούμε  να συνεχίσουμε το σερί. Το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι υγιή και να έχουν διάθεση για ανάλογη συνέχεια. Φυσικά όταν πας να παίξεις έναν αγώνα ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τη νίκη. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, όμως εγώ δεν θέλω να μιλάω για ανόδους. Το σημαντικότερο είναι ότι αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που είναι απόλυτα συνεπή. Κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια γιατί μέσα στις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν επιδεικνύουν συνέπεια επαγγελματιών. Μέσα από αυτή τη δουλειά σίγουρα θα μπορούν να αισθάνονται εντάξει με τον εαυτό τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…