Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πάμε… για να παλέψουμε”

“Πάμε… για να παλέψουμε”

saulius stombergas

saulius-stombergas

Το δυσκολότερο παιχνίδι της μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα αναμένεται να δώσει απόψε (21:45) η Ζαλγκίρις Κάουνας. Το συγκρότημα του Σαούλιους Στομπέργκας αντιμετωπίζει στην Ισπανία τη φορμαρισμένη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου. Ο Λιθουανός τεχνικός γνωρίζει εξ’ αρχής ότι το έργο της ομάδας δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο τόνισε ότι οι παίκτες του θα μπουν στο παρκέ για να παλέψουν το παιχνίδι.

Η Ρεάλ παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, οπότε είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Τα αποτελέσματα που έχει φέρει μιλάνε για εκείνους. Εμείς θα πάμε και θα παλέψουμε και θα δούμε τι θα γίνει στο παρκέ. Έχουν 12 πολύ δυνατούς παίκτες. Η άμυνα που παίζει η ομάδα μας είναι πολύ σημαντική” ήταν τα λόγια του Σαούλιους Στομπέργκας, ενώ ο ΜVP της περασμένης αγωνιστικής, Τζάστιν Ντέντμον, υποστήριξε

“Μεγάλο παιχνίδι. Ακόμα μία πρόκληση για εμάς. Είναι η έναρξη του δεύτερου γύρου στην Ευρωλίγκα, οπότε όλοι πρέπει να συνεχίσουν. Κανένας παίκτης δεν πρέπει να πάει στο παιχνίδι και να σκέφτεται ότι θα χάσουμε. Ξέρω ότι κερδίζουν με μεγάλη διαφορά, αλλά κάθε ομάδα έχει τα αδύναμα σημεία της. Θα είναι μια μάχη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…