Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να ελέγξουμε τον ρυθμό”

“Να ελέγξουμε τον ρυθμό”

markopoulos hamogelo

markopoulos-hamogelo

Με την ψυχολογία στα ύψη θα αντιμετωπίσει αύριο (23/11, 18:00) ο ΠΑΟΚ τα Τρίκαλα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετά την επικράτησή του επί της Μπούντουτσνοστ (για το Eurocup). Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό).

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Σούλης Μαρκόπουλος, σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση: “Τα Τρίκαλα είναι μία ομάδα που έχει παίκτες γρήγορους, εκρηκτικούς που βγάζουν μεγάλη ενέργεια στο γήπεδο. Είναι μία ομάδα που η βαθμολογική θέση που έχει αυτή την στιγμή την αδικεί. Εκμεταλλεύεται πολύ καλά το στοιχείο της έδρας, παίζοντας γρήγορα, έχοντας παίκτες που τους αρέσει το θεματικό παιχνίδι, ενώ ένα ακόμη δυνατό τους στοιχείο είναι τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα.

Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από την δική μας ομάδα, για να έχουμε εμείς τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, στοιχείο το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε τα Τρίκαλα και σε δύο φιλικά παιχνίδια στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά νομίζω ότι ειδικά η δική τους ομάδας δεν έχει καμία σχέση πλέον, είναι πολύ πιο δυνατή και το έχει δείξει και εντός, αλλά και εκτός έδρας”.

Εκ μέρους των παικτών του “δικεφάλου” ο Γκόραν Βουτσίτσεβιτς, σημείωσε για την εκτός έδρας αναμέτρηση: “Παίξαμε και στη διάρκεια της προετοιμασίας με τα Τρίκαλα, αλλά εκείνα τα παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με αυτό τον αγώνα. Και ο αντίπαλός μας είναι πολύ διαφορετική ομάδα, αλλά και αυτό το παιχνίδι έχει άλλη σημασία.

Τα Τρίκαλα είναι μία πολύ καλή ομάδα, παίζουν καλή άμυνα, αλλά ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού τους είναι ο αιφνιδιασμός και το γρήγορο παιχνίδι κι αυτό πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Έχουν παίκτες αθλητικούς, ιδιαίτερα οι Αμερικανοί τους που είναι εκρηκτικοί.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, ιδιαίτερα από την στιγμή που παίζουμε στο γήπεδό τους. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…