Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Οι νίκες θα έρθουν”

“Οι νίκες θα έρθουν”

dimitriadis

dimitriadis

Η πολυπόθητη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ήρθε για τον Ηρόδοτο την περασμένη αγωνιστική. Το συγκρότημα του Μάνου Δημητριάδη πήρε το τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη και κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Αλικαρνασσού μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το νικηφόρο αγώνα με τον Εργοτέλη καθώς και για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με το Φάρο Κερατσινίου, το οποίο και χαρακτήρισε ως το πιο εύκολο της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη στο κρητικό ντέρμπι επί του Εργοτέλη: “Μετά από 2 ήττες που μπορεί να θεωρηθούν και εντός προγράμματος κόντρα σε Κρόνο και Κύμη ήρθε ο αγώνας με τον Εργοτέλη. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στα χαρτιά αλλά και μέσα στο παρκέ. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο και δεν χωρούσε άλλο κόσμο, καθώς οι άνθρωποι του Ηρακλείου έχουν επιστρέψει στο μπάσκετ και παρακολουθούν όλες τις κατηγορίες. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Εμείς μπήκαμε πολύ δυνατά και τα παιδιά ακολούθησαν πιστά την τακτική που είχαμε σχεδιάσει. Πήραμε μία διαφορά 16 πόντων στο ημίχρονο και μέχρι το τριακοστό λεπτό όλα λειτουργούσαν σωστά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μας στοίχισαν οι βολές, η κούραση κάποιων βασικών παικτών και τα λάθη με αποτέλεσμα λίγο πριν το τέλος το σκορ να γίνει 72-70. Εκεί διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση και καταφέραμε να μην σκοράρει ο Εργοτέλης φτάνοντας τελικά στη νίκη με 77-70.

Για εμάς ήταν μία σημαντική νίκη γιατί παίζαμε κόντρα σε ένα αντίπαλο πιο έμπειρο. Πήραμε δύναμη για τη συνέχεια, καθώς στόχος είναι  ο Ηρόδοτος να παίζει και του χρόνου στην ίδια κατηγορία. Το ευχάριστο είναι ότι μέχρι τώρα η διοίκηση της ομάδας κάνει τα πάντα προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι μέσα στην ομάδα. Γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο κύριο Μερονιανάκη“.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ηροδότου: “Εγώ είμαι ευχαριστημένος απόλυτα από τους 2,5 μήνες που συνεργάζομαι με τα παιδιά. Δουλεύουμε ασταμάτητα κι έχουμε ένα πολύ καλό τιμ. Όλη η ομάδα δουλεύει σε υψηλότερα επίπεδα από αυτά της Γ’ εθνικής και είμαι ικανοποιημένος τόσο από τους παίκτες όσο και από το προπονητικό τιμ. Με βάση τη δουλειά που γίνεται και αρχής γενομένης από τον Εργοτέλη πιστεύω ότι η ομάδα θα φέρει τις νίκες που θα υλοποιήσουν το στόχο της. Βέβαια θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να είμαστε υγιής γιατί ήδη έχουμε δύο παίκτες (Χωματάς, Μυλωνάκης) που από την προετοιμασία τραυματίστηκαν και θα χάσουν όλη τη σεζόν”.

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Φάρο Κερατσινίου: “Αυτά τα ματς πάντα είναι τα πιο εύκολα της σεζόν. Είναι ένας αγώνας που μόνο εμπειρίες μπορεί να μας δώσει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πάμε να ρίξουμε λευκή πετσέτα. Όπως έχω πει και στο παρελθόν ο Ηρόδοτος όπου κι αν παίζει πρέπει να είναι ανταγωνιστικός κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…