Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κλειδί” ο ρυθμός

“Κλειδί” ο ρυθμός

pedoulakis panathinaikos panelefsiniakos

pedoulakis-panathinaikos-panelefsiniakos

Το εντός (εκτός) έδρας παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν (07/11, 21:30) είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του άνοδο. Παράλληλα, όμως, οι “πράσινοι” θα επιδιώξουν να κλείσουν αναίμακτα τους εντός έδρας αγώνες μακριά από το ΟΑΚΑ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για το παιχνίδι με τους Ρώσους, ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε: “Είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Κάθε ομάδα έχει επενδύσει μεγάλα ποσά σε σπουδαίους παίκτες και έχει βάθος στο ρόστερ της. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός σε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα που θα τον ελέγξει θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη στο τέλος. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν είναι μία πολύ ταλαντούχα ομάδα στην επίθεση και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή”.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης πρόσθεσε: “Έχω δει παιχνίδια της Λοκομοτίβ Κούμπαν και πρόκειται για μία ομάδα όπου το επιθετικό της ταλέντο είναι το κύριο χαρακτηριστικό της. Επομένως, πρέπει να είμαστε δυνατοί από το πρώτο λεπτό στο παρκέ. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Για μας είναι ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι μακριά από την έδρα μας. Ελπίζω στην Κρήτη να έχουμε στήριξη ανάλογη με αυτή της Κύπρου. Είμαι σίγουρος για να είμαι ειλικρινής. Ξέρω ότι οι φίλαθλοί μας θα βρεθούν στην Κρήτη για να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…