Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Βελτίωση στην άμυνα”

“Βελτίωση στην άμυνα”

radonjic dejan

radonjic-dejan

Την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα ψάχνει ο Ερυθρός Αστέρας. Το συγκρότημα του Ντέγιαν Ράντονιτς ταξιδεύει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Λαμποράλ Κούτσα (7/11) που προέρχεται από το μεγάλο διπλό επί της Λιέτουβος Ρίτας. Ο Σέρβος προπονητής σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας στάθηκε στην εμπειρία των Ισπανών καθώς και στη σκληρή άμυνα που πρέπει να παίξουν οι παίκτες του έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν σεφτέ στις νίκες στον τέταρτο όμιλο.

“Η Λαμποράλ Κούτσα παίζει συνεχώς στην Ευρωλίγκα τα τελευταία 15 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και λογικά θεωρείται το φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Μέχρι στιγμής η Λαμποράλ έχει κάνει δύο νίκες στον Δ’ όμιλο και τώρα παίζουν με πλεονέκτημα της έδρας. Ο βασικός μας στόχος στο παιχνίδι είναι να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Μόνο με επιθετική άμυνα μπορούμε να ελπίζουμε σε θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι αναμένεται ιδιαίτερα σκληρό, αλλά ελπίζω σε ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι” ήταν τα λόγια του Ντέγιαν Ράντονιτς ενώ από πλευράς παικτών ο Γιάκα Μπάζιτς υποστήριξε:

“Άλλο ένα σκληρό παιχνίδι είναι μπροστά μας. Η Λαμποράλ δεν είναι φορμαρισμένη στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει, είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει νικήσει την Μακάμπι και τη Λιέτουβος Ρίτας στον όμιλο μας. Διαθέτουν έναν μεγάλο αριθμό έμπειρων παικτών ενώ έχουν και τον Αντρές Νοτσιόνι ο οποίος είναι ένας πραγματικός ηγέτης και θα είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το παιχνίδι μας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εκνευρίσουμε τον αντίπαλο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…