Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είναι… πεινασμένοι”

“Είναι… πεινασμένοι”

sofo maccabi

sofo_maccabi

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε (21:05) στην καυτή Nokia Arena με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Οι πράσινοι στην προσπάθεια τους να αποδράσουν με το διπλό από το Ισραήλ, θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν παλιό τους γνώριμο. Ο λόγος φυσικά, για το Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ο οποίος στέφθηκε την περσινή χρονιά πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας με το τριφύλλι στο στήθος. Ο θηριώδεις σέντερ, σε δηλώσεις του, τόνισε πως οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θα εμφανιστούν πεινασμένοι για τη νίκη.

“Αισθάνομαι υπέροχα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα. Πέρυσι έκανε μία σπουδαία χρονιά, παρότι είχαν αποχωρήσει οι περισσότεροι παίκτες, είναι πεινασμένοι, αλλά πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας”, ήταν αρχικά τα λόγια του άσσου της Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να συνεχίσει προσθέτοντας:

“Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και στο πώς θα αντιδράσουμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές στη Nokia Arena και πρέπει να δώσουμε κάτι στον κόσμο μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα κι ένας μεγάλος σύλλογος και χωρίς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς“.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ από την πλευρά του, υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου.

“Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί εδώ για να παλέψει και δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα προκριθεί. Αν πριν απ’ την έναρξη της διοργάνωσης με ρωτούσατε ποια είναι πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, θα σας απαντούσα πως είναι ο Παναθηναϊκός κι εξακολουθώ να το νομίζω. Σας υπενθυμίζω πως ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος σε βάρος του Πρωταθλητή Ευρώπης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…