Κεντρική NBA Για πάντα… “Λιμνάνθρωπος”!
NBA

Για πάντα… “Λιμνάνθρωπος”!

kobe new contract

kobe-new-contract

Αιώνια πιστός!…
Το όνομα του Κόμπε Μπράιαντ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Επομένως η διετής επέκταση του συμβολαίου του με τους “Λιμνανθρώπους” δεν θα έπρεπε (φυσιολογικά) να μας προξενεί κάποια έκπληξη. Ουσιαστικά, όμως, σημαίνει πάρα πολλά τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ίδιο το σύλλογο, στον οποίο θα ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του ο “Black Mamba“.

Ο σούπερ σταρ του Λος Άντζελες (και ολόκληρου του ΝΒΑ) προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον έχει θέσει εκτός μάχης εδώ και περίπου έξι μήνες. Οι… Κασσάνδρες που τον ήθελαν να βάζει τέλος στην καριέρα του διαψεύστηκαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, όμως!

Και κάπως έτσι, ο Κόμπε Μπράιαντ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του “μαγικού κόσμου” την επόμενη διετία αφού θα εισπράξει το ιλιγγιώδες ποσό των 48 εκατ. δολαρίων.

Αυτή είναι μία πολύ ευχάριστη ημέρα για τους φίλους των Λέικερς, αλλά και τον ίδιο το σύλλογο“, δήλωσε αρχικά ο Μιτς Κιούπτσακ μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, για να συνεχίσει λέγοντας: “Είχαμε πει εξ αρχής πως προτεραιότητά μας είναι να τελειώσει την καριέρα του ο Κόμπε ως μέλος των Λέικερς και αυτή η επέκταση θα το εγγυηθεί“!

Έτσι, ο “Black Mamba” θα έχει άλλες… τρεις ευκαιρίες να κατακτήσει το έκτο δαχτυλίδι της καριέρας του με σκοπό να γράψει τον ωραιότερο επίλογο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…