Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Το χρειαζόμασταν…”

“Το χρειαζόμασταν…”

panathinaikos pagkos cyprus

panathinaikos-pagkos-cyprus

Σε ένα παιχνίδι όπου σημειώνονται δύο ρεκόρ (τριπόντων και ασίστ), με τον Παναθηναϊκό να κατακτά εύκολα τους δύο βαθμούς της νίκης, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του τριφυλλιού έκανε έκδηλη την ικανοποίησή του για το πρόσωπο που παρουσίασαν οι “πράσινοι” κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα.

“Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να ήμαστε ομαδικοί στην επίθεση, κάτι που αποτυπώνεται στις 31 ασίστ που είχαμε. Ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Λευκωσίας και ολόκληρης της Κύπρου που ήταν δίπλα μας. Με την παρουσία του μας βοήθησε πολύ ώστε να έχουμε ενέργεια και να πάρουμε τη νίκη”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος συνέχισε:

Το μπάσκετ είναι δράση και αντίδραση. Η Λαμποράλ μας έδωσε πολλά ελεύθερα σουτ με την άμυνα ζώνης που έπαιξε. Εμείς γυρίσαμε σωστά τη μπάλα, δεν βιαστήκαμε, δεν πανικοβληθήκαμε και ήμασταν αρκετά εύστοχοι”.

Σχετικά με τη σπουδαιότητα της νίκης ήταν ξεκάθαρος: “Κάναμε απλά μια νίκη σε έναν μαραθώνιο και τίποτα περισσότερο”, ενώ κλείνοντας τις δηλώσεις του επεσήμανε: “Είχαμε εξαιρετικό  passing game και ήμασταν αρκετά εύστοχοι. Κυκλοφορήσαμε πολύ σωστά τη μπάλα δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις στους Μπράμος, Κάρι και Διαμαντίδη, που είναι και καλοί σουτέρ”.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος δήλωσε: “Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι οι αντίπαλοι έπαιξαν άμυνα ζώνης και βρήκαμε πολλά ελεύθερα σουτ τριών πόντων. Η ατμόσφαιιρα ήταν καταπληκτική και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φιλάθλους μας γι’ αυτό. Μας βοήθησαν πολύ να βρούμε ρυθμό”, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για την προσωπική του εμφάνιση, σημείωσε:

Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Μπορεί να μοιάζει η απόδοσή μου με το περσινό ματς κόντρα στην Καντού, αλλά η σημασία εκείνου του αγώνα ήταν διαφορετική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…