Σπάει τα κοντέρ

panathinaikos trikala team

panathinaikos-trikala-team

Από ρεκόρ… σε ρεκόρ πηγαίνει εσχάτως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την τελευταία εβδομάδα “έσπασε” πολλά ρεκόρ απέναντι σε Πανελευσινιακό, Λαμποράλ Κούτσα και Τρίκαλα.

Αρχικά, σημείωσε την καλύτερη αμυντική απόδοση των τελευταίων δεκαετιών, στη συνέχεια ισοφάρισε το ρεκόρ με τις περισσότερες ασίστ στην Ευρωλίγκα (και έφτασε στο Νο2 αυτών για τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα), ενώ σήμερα έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 600 νίκες στη Basket League ΟΠΑΠ.

Οι “πράσινοι” χρειάστηκαν μόλις… 731 αγώνες για να φτάσουν σε αυτό το εντυπωσιακό νούμερο, δείγμα της κυριαρχίας τους εντός των συνόρων από καταβολής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Πέραν τούτου, όμως, ο Δημήτρης Διαμαντίδης “αναρριχήθηκε” στην έκτη θέση των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα σουτ τριών πόντων αφού έφτασε απόψε τα 500 (!), ενώ, πλέον, βάζει… πλώρη για την πρώτη θέση με τους καλύτερους πασέρ του ελληνικού πρωταθλήματος αφού πρέπει να κάνει άλλες πέντε ασίστ για να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Basket League ΟΠΑΠ που θα φτάσει τις 1700.

Αν, μάλιστα, σε όλα αυτά προσθέσουμε και το περσινό ρεκόρ του Παναθηναϊκού, με τα δύο “μπρέικ” σε σειρά τελικών της Α1, τότε πρόδηλο είναι πως το τριφύλλι… σπάει όλα τα κοντέρ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…