Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μέρος της προπόνησης”

“Μέρος της προπόνησης”

pedoulakis curry

pedoulakis-curry

Η άνετη επικράτηση επί των Τρικάλων δεν θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για τον Παναθηναϊκό. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, άλλωστε, είναι χαώδης. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους νεοφώτιστους, ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στη σημασία της αναμέτρησης και στην ανάγκη των “πρασίνων” για διαρκή βελτίωση.

Δώσαμε χρόνο συμμετοχής  σε όλα τα παιδιά και ήταν ένας από τους στόχους σήμερα. Είμαστε συνέχεια σε ταξίδια και υπάρχει μια καταπόνηση. Στην αρχή του αγώνα είχαμε ένταση, είχαμε συγκέντρωση, πήραμε μία διαφορά όσο προχωρούσε το παιχνίδι, αλλά σε κάποιο σημείο χαλαρώσαμε. Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το βλέπουμε σαν μέρος της προπόνησης μας και μέσα σε συνθήκες παιχνιδιού να βελτιωνόμαστε. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα που έχουν μία καταπληκτική έδρα και πολύ κόσμο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του τριφυλλιού.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς υποστήριξε: “Παίξαμε σε μια πολύ θερμή έδρα. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή, πήραμε μια μεγάλη διαφορά, την οποία και διατηρήσαμε ως το τέλος κάνοντας τη δουλειά μας όπως έπρεπε. Παράλληλα, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για τη συνέχεια. Τα Τρίκαλα στην έδρα τους είναι μία ομάδα που έχει ενθουσιασμό, ενώ είχε και κάποια καλά διαστήματα στον αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η 12άδα του Παναθηναϊκού με Μακάμπι

Οι 12 εκλεκτοί του Παναθηναϊκού για το ματς με Μακάμπι. Σε περίπου μισή ώρα από τώρα (20:3…