Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σαν προπόνηση…”

“Σαν προπόνηση…”

pedoulakis astana

pedoulakis-astana

Ικανοποιημένος από τη διάθεση και την απόδοσή των παικτών του στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στην Αστάνα. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε, ωστόσο, στο γεγονός πως οι παίκτες του χρειάζονται πολλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι, ενώ ξεκαθάρισε πως ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι ακόμα πολύμακριά.

“Είχαμε κάποια πράγματα που βελτιώσαμε στο παιχνίδι μας. Είχαμε καλές στιγμές, λειτούργησε η άμυνά μας, αλλά σε μερικά πράγματα είμαστε πίσω. Είναι λογικό αυτό και εμείς θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα προπονητικά σε αυτά τα φιλικά και να δούμε τα λάθη μας”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

“Είναι σαν προπόνηση αυτά τα παιχνίδια. Έτσι γίνεται. Είναι προπονητικά ματς για να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας σε καταστάσεις με την αντίπαλη ομάδα και τι θα πρέπει να διορθώσουμε”.

Όσον αφορά την επίσημη πρεμιέρα του Παναθηναϊκού κόντρα στο Ρέθυμνο για το Κύπελλο Ελλάδος, είπε: “Είναι διαφορετικός ο αγώνας με το Ρέθυμνο. Είναι επίσημος θεσμός το Κύπελλο. Εμείς θα κάνουμε ροτέισον για να έχουμε κάποια παιδιά πιο φρέσκα και θέλουμε κάθε φορά να βελτιωνόμαστε”, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόνισε:

Είναι ακόμα νωρίς για μας. Είμαστε 5 μέρες όλοι μαζί και εμείς θα μείνουμε στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Μετά μπορούμε να πούμε ότι θέλετε. Έχουμε και τη συνέντευξη Τύπου στον ΕΣΑΚΕ”.

Πάνω απ όλα, όμως, εξήρε τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του καθ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας: “Είμαι ευχαριστημένος από την επιθυμία τους. Προσπαθούν πάρα πολύ. Είμαστε πίσω στο αμυντικό κομμάτι, αλλά είναι κάτι που ακόμα το δουλεύουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε βελτίωση στην άμυνα”, και κλείνοντας σχολίασε τα… εκτός έδρας παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός σε Κρήτη και Κύπρο τις πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα:

“Ήταν επιλογή να πάμε να παίξουμε σε δύο μεγάλα νησιά με έντονο ελληνικό στοιχείο, για να έχουμε τον κόσμο κοντά μας και να δουν την ομάδα σε τέτοιο επίπεδο, κάτι που δεν έχουν τις ευκαιρίες να το κάνουν. Είμαστε σίγουροι για τη φιλοξενία και στα δύο νησιά. Όμως, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, επειδή ο κόσμος δεν παίζει. Είναι δύσκολο το πρόγραμμά μας στον πρώτο γύρο γιατί δίνουμε ματς εκτός έδρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…