Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Χέρι-χέρι” μέχρι το 2020

“Χέρι-χέρι” μέχρι το 2020

bertomeu topcu

bertomeu-topcu

Την κοινή τους πορεία για άλλα επτά χρόνια θα συνεχίσουν η Ευρωλίγκα με τον επίσημο χορηγό της διοργάνωσης, την Turkish Airlines. Οι δύο πλευρές πορεύονται “χέρι-χέρι” από το 2010 και μέχρι το 2020 θα λειτουργούν σαν… μία ομάδα, όπως παραδέχτηκαν.

“Η νέα συμφωνία είναι από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του μπάσκετ που αφορούν την χορηγία και σημαίνει ότι η πρώτη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης, σε συλλογικό επίπεδο, θα είναι γνωστή ως Turkish Airlines Euroleague, για μία ολόκληρη δεκαετία, δεδομένου ότι η διαδρομή αυτή ξεκίνησε το 2010″, ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που επισημοποίησε τη νέα συμφωνία.

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου, τόνισε μεταξύ άλλων: “Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω την Turkish Airlines γιατί αποδείχθηκε πως είναι ο ακριβής τύπος της προνοητικής σκέψης και πλήρως εμπλεκόμενος συνεργάτης ώστε να βοηθήσει στην βελτίωση του αθλήματος εκτός γηπέδων. Η συμφωνία μας θα διασφαλίσει πως όχι η σχέση μας θα συνεχιστεί αλλά όλοι μαζί θα μπορούμε να παρέχουμε στα σκληρά εργαζόμενα κλαμπ και στους φιλάθλους την κορυφαία διοργάνωση.

Για την Ευρωλίγκα η καθημερινή προσπάθεια με την Turkish Airlines έχει γίνει πολλά περισσότερα από μία συνεργασία. Θέλουμε να ενισχύσουμε το προφίλ του ευρωπαϊκού μπάσκετ σε όλο τον κόσμο και να φέρουμε τα οφέλη στις κοινότητες. Η παρουσία της Turkish Airlines στην οικογένεια του ευρωπαϊκού μπάσκετ κάνει πιο ελπιδοφόρο το μέλος του αθλήματος”.

Από την δική του πλευρά ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Turkish Airlines, Χαμντί Τοπσού, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η ενίσχυση της εταιρικής συνεργασίας που ξεκίνησε με την Ευρωλίγκα το 2010 είναι ένα στρατηγικό βήμα στο να ενισχύσουμε το κύρος και την αναγνωρισιμότητα της Turkish Airlines.

Αυτή η συνεργασίες και κάποιες άλλες παρόμοιες μας βοηθούν να αναπτύξουμε ένα διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας, με το παγκόσμιο κοινό, με καταναλωτές που δεν είναι μόνο από την Τουρκία αλλά από όλο τον κόσμο”.

Στη νέα συμφωνία προβλέφθηκε η Turkish Airlines να αποκτήσει τα δικαιώματα εταιρικής σχέσης και για την δεύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Eurocup.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβϊβ: Χωρίς Μπόλντγουιν στο Game 3

Χωρίς Μπόλντγουιν η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στον Παναθηναϊκό. O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζ…