Κεντρική Basket League Basket League: Στην Πυλαία ο Ολυμπιακός, στην Πάτρα το Λαύριο

Basket League: Στην Πυλαία ο Ολυμπιακός, στην Πάτρα το Λαύριο

basket league

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση της Stoiximan Basket League…

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 5η αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, ενώ στην Πάτρα ο Προμηθέας υποδέχεται το Λαύριο.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στη Θεσσαλονίκη (17:15, ΕΡΤ3) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Στην 3η θέση του  βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 3-1 βρίσκεται η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι Πειραιώτες δεν θα έχει στη διάθεσή τους για την αποψινή αναμέτρηση τόσο τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όσο και τον Λουκ Σίκμα. Παράλληλα, εκτός δράσης παραμένει και ο Σακιλ ΜακΚίσικ.

Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-2. Ο Φώτης Τακιανός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Αρσενόπουλο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κόντρα στην Μπενφίκα.

Στις 20:15 ο Προμηθέας θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Λαύριο (ΕΡΤ3). Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 3-1 και θα ψάξουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από το Περιστέρι με 76-71, ενώ το Λαύριο νίκησε τον ΠΑΟΚ με 86-76.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του F4 της Ευρωλίγκα

Οι οκτώ διαιτητές που θα σφυρίξουν στο F4 της Ευρωλίγκα. Γνωστά έγιναν τα ονόματα των οκτώ…