Κεντρική Elite League Καμαριανός στο Ebasket: «Μια επιτυχημένη σεζόν»

Καμαριανός στο Ebasket: «Μια επιτυχημένη σεζόν»

B5941CC1 E420 4349 B6ED E416BC17B3CD

Περήφανος για όσα κατόρθωσε η ομάδα του νιώθει ο Νίκος Καμαριανός.

Το Μαρούσι συνδύασε την άνοδο του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς νίκησε τον Τρίτωνα με 76-73  και κατέκτησε τον τίτλο στην Elite League.

Ο Νίκος Καμαριανός αναδείχθηκε MVP του Final-4 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, τόσο στον ημιτελικό κόντρα στον Πανερυθραϊκό, όσο και στον τελικό με τον Τρίτωνα.

Ο έμπειρος φόργουορντ σημείωσε 27 πόντους (6/11 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ για να συγκεντρώσει 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο 26χρονος παίκτης έπειτα από τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, μίλησε στο Ebasket.gr και την Άνθεα Κούρου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στα συναισθήματα του, στην σημερινή αναμέτρηση αλλά ταυτόχρονα έκανε έναν μικρό απολογισμό για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Καμαριανός στο Ebasket.he και την Άνθεα Κούρου:

  • Το Μαρούσι βρίσκεται στην Basket League. Σήμερα έφτασε στην κορυφή της Elite league και εσύ αναδείχθηκες MVP! Πως νιώθεις; 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, η ομάδα πέτυχε και με το παραπάνω! Η μισή δουλειά έγινε στο χθεσινό παιχνίδι του ημιτελικού γιατί καλώς η κακώς αυτή η νίκη έκρινε τον πιο σημαντικό στόχο της ομάδα, που ήταν η άνοδος στην Basket League.

Από εκεί και πέρα, κρατάμε τη νίκη, την άνοδο και και θα βγούμε να το ζήσουμε!»

  • Φοβήθηκες καθόλου στα τελευταία λεπτά που ο Τρίτωνας πλησίασε;

Η αλήθεια είναι ότι φοβηθήκαμε λίγο σαν ομάδα γιατί είχαμε χτίσει μια διαφορά αρκετά μεγάλη, ήταν διψήφια για αρκετή ώρα. Νομίζω μας βοήθησε παρά πολύ ο προπονητής μας που πήρε δυο τεχνικές ποινές. Με αυτόν τον τρόπο εμείς αντιδράσαμε σαν ομάδα και δείξαμε αυτό που έχουμε δουλέψει τόσο καιρό.

  • Πως θα χαρακτήριζες τη φετινή σεζόν με τρεις λέξεις;

«Θα την χαρακτήριζα λόγω του αποτελέσματος επιτυχημένη, με όλα τα κακά και καλά απολαυστική και δικαιωμένη σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…