Κεντρική Γυναίκες Νανάκος: «Η ομάδα μου έχει θέμα στο σκοράρισμα»

Νανάκος: «Η ομάδα μου έχει θέμα στο σκοράρισμα»

Νανάκος

Στο χαμηλό ποσοστό στα δίποντα αναφέρθηκε ο Σταύρος Νανάκος.

Ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό (6/11), όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με (76-55). Ο Σταύρος Νανάκος στάθηκε στον τρόπο που η ομάδα του δυσκολεύεται να βρει στόχο, και τόνισε πως με 28% στα δίποντα δεν κερδίζεις κανέναν. Επίσης αναφέρθηκε και στο φάουλ που έγινε στη διάρκεια του αγώνα, με σκοπό την αποβολή παίκτριας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Λευκάδας:

«Νομίζω είμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, είμασταν πίσω με 4 πόντους και αυτό που έχω διαπιστώσει στις 5 αγωνιστικές είναι ότι η ομάδα μου έχει μεγάλο θέμα στο σκοράρισμα. Μας έχει επηρεάσει και ο τραυματισμός της Κούκη, και σήμερα είχαμε με 39 πυρετό την Σταυριανίδη και δεν μπορούσε να μας βοηθήσει, αλλά το ότι σουτάρουμε συνεχόμενα με μαξ 30% στα δίποντα είναι τεράστιο πρόβλημα. Πήγαμε πολύ καλά στα ριμπάουντ, ενώ ο Παναθηναϊκός καθόλου. Επίσης αιφνιδιασμούς δεν έβγαλε. Περάσαμε την μπάλα εκεί που θέλουμε με 28% στα δίποντα, δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν».

Για το επεισόδιο με το φάουλ και τις αποβολές: «Αυτά γίνονται. Έγινε ένα σκληρό φάουλ, αντέδρασε η δικιά μου παίκτρια αποβλήθηκαν και οι δυο, και ήταν μια σωστή απόφαση των διαιτητών».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σπουδαία παιχνίδια είχαν τα play off της Α2 γυναικών

Έντονο ενδιαφέρον στους αγώνες της Α2 γυναικών. Ματσάρα είδα στην Αγ. Παρασκευή για τα πλέ…