Κεντρική Γυναίκες Νανάκος: «Η ομάδα μου έχει θέμα στο σκοράρισμα»

Νανάκος: «Η ομάδα μου έχει θέμα στο σκοράρισμα»

Νανάκος

Στο χαμηλό ποσοστό στα δίποντα αναφέρθηκε ο Σταύρος Νανάκος.

Ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό (6/11), όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με (76-55). Ο Σταύρος Νανάκος στάθηκε στον τρόπο που η ομάδα του δυσκολεύεται να βρει στόχο, και τόνισε πως με 28% στα δίποντα δεν κερδίζεις κανέναν. Επίσης αναφέρθηκε και στο φάουλ που έγινε στη διάρκεια του αγώνα, με σκοπό την αποβολή παίκτριας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Λευκάδας:

«Νομίζω είμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, είμασταν πίσω με 4 πόντους και αυτό που έχω διαπιστώσει στις 5 αγωνιστικές είναι ότι η ομάδα μου έχει μεγάλο θέμα στο σκοράρισμα. Μας έχει επηρεάσει και ο τραυματισμός της Κούκη, και σήμερα είχαμε με 39 πυρετό την Σταυριανίδη και δεν μπορούσε να μας βοηθήσει, αλλά το ότι σουτάρουμε συνεχόμενα με μαξ 30% στα δίποντα είναι τεράστιο πρόβλημα. Πήγαμε πολύ καλά στα ριμπάουντ, ενώ ο Παναθηναϊκός καθόλου. Επίσης αιφνιδιασμούς δεν έβγαλε. Περάσαμε την μπάλα εκεί που θέλουμε με 28% στα δίποντα, δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν».

Για το επεισόδιο με το φάουλ και τις αποβολές: «Αυτά γίνονται. Έγινε ένα σκληρό φάουλ, αντέδρασε η δικιά μου παίκτρια αποβλήθηκαν και οι δυο, και ήταν μια σωστή απόφαση των διαιτητών».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…