Κεντρική Γυναίκες Μπάσκετ Γυναικών: Τα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού [pic]

Μπάσκετ Γυναικών: Τα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού [pic]

γυναικών

Ουσία και θέαμα αναμένεται να συνδυαστούν στα δυο μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού του μπάσκετ γυναικών. Η FIBA όρισε πριν λίγες μέρες τις ημερομηνίες  των Final 4 τόσο της Euroleague όσο και του Eurocup γυναικών.

Πιο αναλυτικά στην κεντρική σάλα της «Ούλκερ Σπορτς Αρίνα» η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχθεί τις Σοπρόν, Πράγα και Αβένιδα από τις 8 έως και τις 10 Απριλίου. Ειδικά στην ισπανική ομάδα της Αβένιδα αγωνίζεται η σέντερ της Εθνικής Ελλάδας, Μαριέλλα Φασούλα. Η Ελληνίδα παίκτρια έγραψε ιστορία με την παρουσία της σε Final 4 της διοργάνωσης, καθώς είναι η πρώτη μετά από 30 ολόκληρα χρόνια και την παρουσία του Σπόρτινγκ τότε.

Λίγες ημέρες πριν, από τις 5 έως και τις 7/4, η Μπουρζ υποδέχεται τις Γαλατάσαραι, Τσουκουρόβα Μερσίν και Βενέτσια στο Final 4 του Eurocup γυναικών. Η γαλλική ομάδα που είναι και οικοδέσποινα του θεσμού για φέτος, έχει αποκλείσει τον Ολυμπιακό στη φάση των «8». Στη συνέχεια απέκλεισε και την Λαντ, η οποία ήρθε στο Eurocup ως αποκλεισμένη από τη Euroleague.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αναλυτικότερα αφιερώματα για το κάθε Final 4 στο μπάσκετ γυναικών με την ευρωπαϊκή ιστορία όλων των ομάδων που συμμετέχουν

final4euroleaguewomen

final4eurocupwomen

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σπουδαία παιχνίδια είχαν τα play off της Α2 γυναικών

Έντονο ενδιαφέρον στους αγώνες της Α2 γυναικών. Ματσάρα είδα στην Αγ. Παρασκευή για τα πλέ…