Κεντρική Γυναίκες Μπάσκετ Γυναικών: Τα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού [pic]

Μπάσκετ Γυναικών: Τα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού [pic]

γυναικών

Ουσία και θέαμα αναμένεται να συνδυαστούν στα δυο μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού του μπάσκετ γυναικών. Η FIBA όρισε πριν λίγες μέρες τις ημερομηνίες  των Final 4 τόσο της Euroleague όσο και του Eurocup γυναικών.

Πιο αναλυτικά στην κεντρική σάλα της «Ούλκερ Σπορτς Αρίνα» η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχθεί τις Σοπρόν, Πράγα και Αβένιδα από τις 8 έως και τις 10 Απριλίου. Ειδικά στην ισπανική ομάδα της Αβένιδα αγωνίζεται η σέντερ της Εθνικής Ελλάδας, Μαριέλλα Φασούλα. Η Ελληνίδα παίκτρια έγραψε ιστορία με την παρουσία της σε Final 4 της διοργάνωσης, καθώς είναι η πρώτη μετά από 30 ολόκληρα χρόνια και την παρουσία του Σπόρτινγκ τότε.

Λίγες ημέρες πριν, από τις 5 έως και τις 7/4, η Μπουρζ υποδέχεται τις Γαλατάσαραι, Τσουκουρόβα Μερσίν και Βενέτσια στο Final 4 του Eurocup γυναικών. Η γαλλική ομάδα που είναι και οικοδέσποινα του θεσμού για φέτος, έχει αποκλείσει τον Ολυμπιακό στη φάση των «8». Στη συνέχεια απέκλεισε και την Λαντ, η οποία ήρθε στο Eurocup ως αποκλεισμένη από τη Euroleague.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αναλυτικότερα αφιερώματα για το κάθε Final 4 στο μπάσκετ γυναικών με την ευρωπαϊκή ιστορία όλων των ομάδων που συμμετέχουν

final4euroleaguewomen

final4eurocupwomen

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…