Κεντρική Γυναίκες Euroleague γυναικών: Με νίκη ξεκίνησε στα προημιτελικά η Αβένιδα της Φασούλα [vid]

Euroleague γυναικών: Με νίκη ξεκίνησε στα προημιτελικά η Αβένιδα της Φασούλα [vid]

Κυπελλούχος

Με νίκη ξεκίνησε η η Αβένιδα της Μαριέλας Φασούλα τη σειρα στα προημιτελικά της Euroleague γυναικών. Κατάφερε να επικρατήσει με 77-63 επί της έτερης ισπανικής ομάδας, Χιρόνα.

Η σέντερ της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε στο παρκέ για πάνω από 10 αγωνιστικά λεπτά. Σε αυτά είχε 6 πόντους  με 2/3 δίποντα και 2/2 βολές. Ακόμα,  συνέλεξε 2 ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 1 ασίστ.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης περνά η ομάδα που θα σημειώσει πρώτη 2 νίκες. Επόμενο ραντεβού των δυο ομάδων είναι την Τετάρτη στις 16/3. Μάλιστα οι δυο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες μετά και την αποβολή των ρωσικών ομάδων. Υπό κανονικές συνθήκες η ομάδα της Φασούλα, είχε διασταυρωθεί με τη Σκίο των Ελλήνων προπονητών Δικαιουλάκου – Πρέκα. Ωστόσο μετά και τις εξελίξεις διαμορφώθηκε το ζευγάρι των ισπανικών ομάδων που θα διεκδικήσει μια θέση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας γυναικών.

Τέλος, η Σκίο των Δικαιουλάκου – Πρέκα, ηττήθηκε στο τέλος από την ομάδα της Πράγας με 72-70 και το επόμενο ραντεβού των δυο ομάδων είναι πλέον την Τρίτη 15/3 στην Ιταλία.

Η Μαριέλα Φασούλα σκοράρει κόντρα στη Χιρόνα για την Euroleague γυναικών

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σπουδαία παιχνίδια είχαν τα play off της Α2 γυναικών

Έντονο ενδιαφέρον στους αγώνες της Α2 γυναικών. Ματσάρα είδα στην Αγ. Παρασκευή για τα πλέ…