Κεντρική Γυναίκες Euroleague γυναικών: Με νίκη ξεκίνησε στα προημιτελικά η Αβένιδα της Φασούλα [vid]

Euroleague γυναικών: Με νίκη ξεκίνησε στα προημιτελικά η Αβένιδα της Φασούλα [vid]

Κυπελλούχος

Με νίκη ξεκίνησε η η Αβένιδα της Μαριέλας Φασούλα τη σειρα στα προημιτελικά της Euroleague γυναικών. Κατάφερε να επικρατήσει με 77-63 επί της έτερης ισπανικής ομάδας, Χιρόνα.

Η σέντερ της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε στο παρκέ για πάνω από 10 αγωνιστικά λεπτά. Σε αυτά είχε 6 πόντους  με 2/3 δίποντα και 2/2 βολές. Ακόμα,  συνέλεξε 2 ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 1 ασίστ.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης περνά η ομάδα που θα σημειώσει πρώτη 2 νίκες. Επόμενο ραντεβού των δυο ομάδων είναι την Τετάρτη στις 16/3. Μάλιστα οι δυο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες μετά και την αποβολή των ρωσικών ομάδων. Υπό κανονικές συνθήκες η ομάδα της Φασούλα, είχε διασταυρωθεί με τη Σκίο των Ελλήνων προπονητών Δικαιουλάκου – Πρέκα. Ωστόσο μετά και τις εξελίξεις διαμορφώθηκε το ζευγάρι των ισπανικών ομάδων που θα διεκδικήσει μια θέση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας γυναικών.

Τέλος, η Σκίο των Δικαιουλάκου – Πρέκα, ηττήθηκε στο τέλος από την ομάδα της Πράγας με 72-70 και το επόμενο ραντεβού των δυο ομάδων είναι πλέον την Τρίτη 15/3 στην Ιταλία.

Η Μαριέλα Φασούλα σκοράρει κόντρα στη Χιρόνα για την Euroleague γυναικών

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…