Κεντρική Διεθνή Άκυρο για Σβεντ λόγω Παναθηναϊκού!

Άκυρο για Σβεντ λόγω Παναθηναϊκού!

alexey shved khimki baskonia

Η Ρωσία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλεξέι Σβεντ  στους αγώνες με τη Γαλλία (23/2) και το Βέλγιο (25/2), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. Η Χίμκι ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει την άδεια στον ηγέτη της να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα, καθώς έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, το οποίο στις 23 Φεβρουαρίου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

“Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι επειδή είμαστε όμηροι της κατάστασης που υπάρχει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και την κόντρα της FIBA με την EuroLeague και δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Ενόψει των αγώνων της εθνικής Ρωσίας αποφασίστηκε έπειτα από συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο ότι λόγω της σημασίας των αγώνων και του δύσκολου προγράμματος σε EuroLeague και VTB League που έχει ο σύλλογος, ο Αλεξέι Σβεντ θα αγωνιστεί με την Χίμκι και θα επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Επειδή αντιλαμβανόμαστε την σημασία των προκριματικών για την Ρωσία και παρά το γεγονός ότι με αυτό τον τρόπο θα αποδυναμωθεί το ρόστερ μας, ο Αντρέι Ζούμπκοφ θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα και θα βοηθήσει την ομάδα στους προσεχείς αγώνες της”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…