Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ηγέτες του Ολυμπιακού Πρίντεζης και Σπανούλης”

“Ηγέτες του Ολυμπιακού Πρίντεζης και Σπανούλης”

victor khryapa cska moscow

victor khryapa cska moscow

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ετοιμάζεται για το Final Four, όπου θα τεθεί στα ημιτελικά αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό. Ο Βίκτορ Χριάπα σχολίασε την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”, ενώ δήλωσε πως ίσως είναι καλύτερα που η ομάδα του απέφυγε την Αναντολού Εφές.

Ο έμπειρος άσσος αναφέρθηκε και στον χαμένο τελικό του 2012, τονίζοντας πως οι πρωταθλητές Ευρώπης πήραν το μάθημα τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Oι ηγέτες της ομάδας είναι ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης. Σε μία καθοριστικά στιγμή, μπορούν να αποδειχθούν αποτελεσματικοί. Ξέρουμε ότι πρέπει να τους περιορίσουμε. Έχουν όμως πολλούς, σπουδαίους παίκτες που κάνουν καλά τη… βρώμικη δουλειά, κυρίως οι Παπανικολάου και Παπαπέτρου. Μπορώ να πω ότι δίκαια βρίσκονται στο Final Four και θα παλέψουν μέχρι τέλους”, δήλωσε αρχικά ο Ρώσος άσσος.

Για το παρελθόν των δύο ομάδων είπε:”Ίσως να το σκεφτόμαστε, αλλά κανείς δεν επικεντρώνεται σε αυτό. Αν κάθε φορά σκεφτόμαστε… άβολους αντιπάλους ή άσχημα στατιστικά, τότε δεν έχει νόημα να πηγαίνουμε στο Final Four. Όλοι καταλαβαίνουν την αξία του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε με κάθε κόστο για να φτάσουμε στον τελικό και να πολεμήσουμε για τον τίτλο”

Για το αν είναι καλύτερο για την ομάδα που δεν θα παίξει με την Εφές επί τουρκικού εδάφους: Η Εφές στηρίζεται κυρίως στις ατομικές ικανότητες των ηγετών της. Παίζουν πολύ καλά στο ένας εναντίον ενός και αν βρουν ρυθμό, είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Είναι πολύ απρόβλεπτη ομάδα και μπορεί να σε εκπλήξει”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον χαμένο τελικό του 2012: “Αυτή η ήττα ανήκει στο παρελθόν. Πήραμε το μάθημά μας και πέρσι το αξιοποιήσαμε σωστά. Πρέπει να παίζουμε μέχρι τέλους, να μην τα παρατάμε ποτέ ανεξαρτήτως του σκορ. Στο Final Four δεν υπάρχει περιθώριο λάθους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…