Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

v ethniki 1

eBasket-picture

Με την 22η αγωνιστική να ολοκληρώνεται, η περιπέτεια σε Νότιο και σε Βόρειο όμιλο συνεχίζεται και το eBasket.gr επέλεξε (ξανά) την κορυφαία πεντάδα.

 1. Γιάννης Κυριακόπουλος (Καστοριά)

Όλα τα λεφτά ήταν ο γκαρντ της Καστοριάς στο διπλό επί της Γέφυρας, σκοράροντας 28 πόντους με 5 τρίποντα. Οι γηπεδούχοι ονειρευόντουσαν μία νίκη επί των πρωτοπόρων, αλλά ο ηγέτης της ομάδας του Γιώργου Σούλιου ήταν σε (ακόμα μία) τρομερή μέρα.

2. Γιώργος Παπαδημητρίου (Φιλαθλητικός)

Αποτέλεσμα που τον φέρνει ένα “βήμα” πιο κοντά στην παραμονή στη Β΄ Εθνική πήρε ο Φιλαθλητικός, φεύγοντας με τη νίκη από το κλειστό του Αγίου Θωμά στο ματς με το Μαρούσι και ο γκαρντ των φιλοξενούμενων με 22 πόντους πραγματοποίησε από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

3. Νέστορας Κόμματος (Ερμής Αγιάς)

Οδεύει προς την… καθιέρωσή του στην κορυφαία πεντάδα του eBasket. Ο Ερμής Αγιάς έκανε “περίπατο” κόντρα στον Αία Ευόσμου, έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον έμπειρο φόργουορντ με 29 πόντους.

4. Νίκος Ψυλέας (Μανδραϊκός)

Στη δεύτερη σερί -εντός έδρας- ήττα υποχρέωσε ο Μανδραϊκός το Κορωπί, βάζοντας μεγάλα σουτ καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Νίκος Ψυλέας με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για το σύνολο του Θεόφιλου Μπεκέ και συνεχίζει να “τραβάει” τους συμπαίκτες του.

5. Νίκος Μαντζιώρης (Πανελευσινιακός)

Την ολική ανατροπή επί του Πρωτέα Βούλας έκανε ο Πανελευσινιακός, δια χειρός Νίκου Μαντζιώρη, ο οποίος σταμάτησε στους 24 πόντους και αποτέλεσε τον άλυτο γρίφο για την αντίπαλη άμυνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…