Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

Β’ Εθνική: Η κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής

v ethniki 1

eBasket-picture

Με την 22η αγωνιστική να ολοκληρώνεται, η περιπέτεια σε Νότιο και σε Βόρειο όμιλο συνεχίζεται και το eBasket.gr επέλεξε (ξανά) την κορυφαία πεντάδα.

 1. Γιάννης Κυριακόπουλος (Καστοριά)

Όλα τα λεφτά ήταν ο γκαρντ της Καστοριάς στο διπλό επί της Γέφυρας, σκοράροντας 28 πόντους με 5 τρίποντα. Οι γηπεδούχοι ονειρευόντουσαν μία νίκη επί των πρωτοπόρων, αλλά ο ηγέτης της ομάδας του Γιώργου Σούλιου ήταν σε (ακόμα μία) τρομερή μέρα.

2. Γιώργος Παπαδημητρίου (Φιλαθλητικός)

Αποτέλεσμα που τον φέρνει ένα “βήμα” πιο κοντά στην παραμονή στη Β΄ Εθνική πήρε ο Φιλαθλητικός, φεύγοντας με τη νίκη από το κλειστό του Αγίου Θωμά στο ματς με το Μαρούσι και ο γκαρντ των φιλοξενούμενων με 22 πόντους πραγματοποίησε από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

3. Νέστορας Κόμματος (Ερμής Αγιάς)

Οδεύει προς την… καθιέρωσή του στην κορυφαία πεντάδα του eBasket. Ο Ερμής Αγιάς έκανε “περίπατο” κόντρα στον Αία Ευόσμου, έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον έμπειρο φόργουορντ με 29 πόντους.

4. Νίκος Ψυλέας (Μανδραϊκός)

Στη δεύτερη σερί -εντός έδρας- ήττα υποχρέωσε ο Μανδραϊκός το Κορωπί, βάζοντας μεγάλα σουτ καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Νίκος Ψυλέας με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για το σύνολο του Θεόφιλου Μπεκέ και συνεχίζει να “τραβάει” τους συμπαίκτες του.

5. Νίκος Μαντζιώρης (Πανελευσινιακός)

Την ολική ανατροπή επί του Πρωτέα Βούλας έκανε ο Πανελευσινιακός, δια χειρός Νίκου Μαντζιώρη, ο οποίος σταμάτησε στους 24 πόντους και αποτέλεσε τον άλυτο γρίφο για την αντίπαλη άμυνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Με 40αρα του Κόμπι Γουάιτ στον «τελικό» με τους Χιτ οι Μπουλς

Διάστρεμμα ο Άλεξ Καρούσο, αμφίβολος για το ματς με Χιτ το Σάββατο. Με τον Κόμπι Γουάιτ να…