Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ουδείς… ανίκητος”

“Ουδείς… ανίκητος”

pesic bayern

pesic_bayern

Αισιόδοξος για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (5/12, 21:45) εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο έμπειρος τεχνικός, αφού αποθέωσε πρώτα τον Ολυμπιακό, υποστήριξε πως καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη.

“O Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη όλων των εποχών. Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 δεν έχει αγωνιστεί καλύτερη ομάδα στην ιστορική μας έδρα. Γνωρίζω πως είναι αήττητοι. Τα αποτελέσματα και η ατομική ποιότητα μιλούν από μόνα τους για τον Ολυμπιακό, αλλά κανείς δεν είναι ανίκητος. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας κι έχει γίνει sold out. Αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται η ομάδα μας για να συνεχίζει να αποκτά εμπειρίες” ήταν τα λόγια του Σβέτισλαβ Πέσιτς, ενώ από πλευράς παικτών ο Μάλκολμ Ντιλέινι πρόσθεσε:

“Το παιχνίδι με το Ολυμπιακό την Πέμπτη είναι πιθανώς το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής. Στον πρώτο γύρο στην Αθήνα είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Αν μπορέσουμε να νικήσουμε στην έδρα μας, θα κάνουμε ένα τεράστιο βήμα για να βρεθούμε στο Top-16″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 85-83 (vid)

Άγγιξε τεράστια ανατροπή ο Παναθηναϊκός, προβάδισμα Final 4 η Μακάμπι Ο Παναθηναϊκός κυνηγ…