Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον Πάρη Δερμάνη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον Πάρη Δερμάνη

Πάρης Δερμάνης

Η ΕΟΚ αποχαιρετά τον Πάρη Δερμάνη

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Πάρη Δερμάνη στους οικείους του και στην οικογένειά του.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Την απώλεια ακόμα ενός ανθρώπου που πρόσφερε με την εργατικότητα και τη συνέπειά του στο μπάσκετ θρηνεί ο χώρος της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, καθώς, απεβίωσε ο φροντιστής της ομάδας του Παναθηναϊκού, Πάρης Δερμάνης, ο οποίος νοσηλευόταν από την 1η Μαΐου, μετά από επεισόδιο που είχε υποστεί στο Βελιγράδι, ενώ στη συνέχεια είχε μεταφερθεί στην Αθήνα.

Ο εκλιπών, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί σε αντίστοιχη θέση και στην ΑΕΚ, ήταν ο άνθρωπος που επί 17 χρόνια φρόντιζε τους αθλητές του Παναθηναϊκού και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στις τάξεις της ομάδας, αλλά σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και ο πρόεδρός της, Ευάγγελος Λιόλιος, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Ελλάδα – Πολωνία 78-73

Θετικό το πρώτο «τεστ» της Εθνικής Ελλάδας. Η Εθνική Ανδρών βρέθηκε να χάνει με διψήφια δι…